Opuštanje u Stubakima!!! Cjelodnevno kupanje + REFLEKSOTERAPIJA (masaža stopala) od 30min u Hotelu Matija Gubec za samo 79kn/osobi! Osjetite ljekovita svojstva termalne izvorske vode..

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Refleksoterapija se temelji na znanju i spoznajama o refleksnim točkama koje se nalaze na našim rukama i stopalima. Pritiskom na te točke možemo liječiti ili ukloniti mnoge zdravstvene tegobe. Kupon je iskoristiv do 31.10.'16. i NE MOŽE se koristiti vikendom i praznikom!

Ponuda uključuje: 

Cjelodnevno kupanje + REFLEKSOTERAPIJA (MASAŽA STOPALA) u trajanju od 30min u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.


Refleksoterapija se temelji na znanju i spoznajama o refleksnim točkama koje se nalaze na našim rukama i stopalima. Te točke odgovaraju svakom organu, žlijezdama i strukturama u našem organizmu. Pritiskom na te točke možemo liječiti ili ukloniti mnoge zdravstvene tegobe.

Refleksološkom masažom, između mnogih, možemo olakšati ove tegobe: bolove u leđima, migrene, artritis, nesanicu, sportske ozljede, probleme uzrokovane stresom; napetost, probavne smetnje.


Refleksomasaža stopala relaksira, izuzetno opušta i reducira bolove. Pokazala se učinkovitom kod nekih konkretnih problema koji idu od agresije kod djece, pa sve do urinarnih problema kod starije populacije.


Refleksološka masaža stopala poboljšava cirkulaciju krvi, pomaže pri postoperativnom oporavku, ima blagotvorne učinke na psihu. Može pomoći kod pacijenata koji se liječe od tumora, jer olakšava stanja kao što su bol, mučnina, povraćanje i anksioznost, a koja često prate liječenje kemoterapijom.

Osim toga, olakšava trudnoću i porođaj. Dokazano je da žene koje se refleksološki tretira imaju trudove koji kraće traju i rabe manje analgetika tijekom porođaja. Dodatno se pokazala korisnom u slučajevima postporođajne depresije.

U svakom slučaju, ova vrsta masaže učinkovito smanjuje razinu stresa, a ostali popratni učinci na naše fizičko i psihičko zdravlje su logična posljedica.


IMAMO EKSKLUZIVU!!!

Otovoren je dugoočekivani novi vanjski bazen sa hidro masažama i slapovima!!!

           Požurite i budite prvi koji će ga isprobati!!! ;)

Bazeni rade PET i SUB od 8-24h, a ostalim danima od 8-22h.

Djeca do 5 godina su GRATIS.

SVIJET MASAŽA

Kako bi Vaš boravak u hotelu matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanje uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na tel.: 049/282-630 , e-mail: info@hotelmatijagubec.com, uz KOD i ID kupona. Za masaže potrebna predrezervacija!

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim blagotovornim svojstvima  koja pogoduju liječenju raznih ozljeda, upalama mišića, reumatizmu i sl. Hotel "Matija Gubec" u Stubičkim Toplicama hotel je s dugogodišnjom tradicijom, smještajnog je kapaciteta 97 soba i ukupno 220 kreveta. Raspolaže sa 1 velikim unutarnjim bazenom, te u svojoj ponudi koristi sve blagodati izvorske termalne vode.

Jeste li znali?....da je plivanje najzdraviji oblik sporta..;)