Na konjima "putevima rijeke Korane"! Svim ljubiteljima ovih plemenitih životinja donosimo druženje sa konjima, jahanje te ručak/lunch paket na Ranchu Indiana Barilović po odličnoj cijeni od 549 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Konjički klub "Barilo"- Barilović smješten je na Ranchu Indiana u malom mjestu Barilović, nedaleko Karlovca... uživajte lagano kaskajući sa konjima, istražite prelijepi krajolik uz rijeku Koranu, roštiljajte, kampirajte, pecajte...i jednostavno uživajte u idili...Vodiči su licencirani jahači kluba! Kupon vrijedi do 30.11.'16.!

Ponuda uključuje: Ranch Indiana Barilović - cjelodnevni izlet sa konjima, koji uključuje 4-5 sati terenskog jahanja i ručak ili lunch paket, po cijeni od 549 kn umjesto 800 kn!


Vodiči su licencirani jahači kluba.

Postoji mogućnost noćenja u apartmanu Indiana na na Ranchu Indiana Barilović po povoljnim cijenama (nadoplata na ranchu).

ODMAH nakon primitka kupona obavezna je prethodna rezervacija ili minimalno 3 dana unaprijed na e-mail: kkbarilo.team@gmail.com ili broj tel:092/324 0062 uz KOD i ID kupona.


Konjički klub "Barilo"- Barilović nalazi se na Ranchu Indiana u malom mjestu Barilović, nedaleko od Karlovca.

U ponudi su škola rekreativnog jahanja, terensko jahanje, cjelodnevni izleti i šetnje na konjima uz pratnju vodiča.

Jašući kroz šume, livade, žitna polja, planinske staze i doline rijeka Korane i Mrežnice doživjet ćete zadivljujuću raznolikost barilovićkog kraja.

Osim jahanja na ranchu postoji mogućnost cjelodnevnog boravka, roštiljanja, kampiranja, druženja sa raznim životinjama, kupanja u rijeci Korani, vožnje čamcima, pecanja, gljivarenja, grupnih izleta za djecu i odrasle te upoznavanje karlovačkog husara na konju.

Djelatnici na ranchu vole konje i jahanje prirodom, te im se sviđa spoznaja da krv divljih jahača i ratnika ni nakon tisuću godina nije prestala teči njihovim žilama :)


Barilović je u prošlosti bio centar vojnih događanja i glavna brana u obrani od Turaka, a danas pravo nadahnuće za ljubitelje speleologije, arheologije, rekreativce na vodi, lovce, ribolovce i jahače, kraj u kojem nema industrijskih pogona, raj za istinske ljubitelje prirode.

Riječne ljepote Korane i Mrežnice sa sedrenim barijerama, slapovima i bistrom vodom, šume bogate divljaći i spilje zasigurno su nešto što se isplati doživjeti.


U sklopu Rancha Indiana koji se nalazi u Bariloviću, nedaleko Karlovca, djeluje konjički klub. Klub je osnovan 2007. god., s ciljem okupljanja i druženja vlasnika i ljubitelja konja, provođenja rekreativnog, turističkog i sportskog jahanja te organiziranja konjičkih susreta, taborovanja i izleta.


Konji sa rancha i jahači iz kluba sudjeluju na raznim konjičkim karavanama, maratonima i drugim manifestacijama, a uspješni su i u utrkama u daljinskom jahanju (endurance). 

Svake godine na području Barilovića organizira se edukativno-rekreativna utrka u daljinskom jahanju, kao sportsko turističko promotivni događaj.

Cjelodnevni izlet sa konjima nije prilagođen djeci ispod 16 godina! 

Jahači trebaju znati vladati konjem barem u kasu, dakle nije za početnike.