[POREČ] 3 dana i 2 noćenja u Apartmanu Egidia, sve za 2 do 4 osobe i samo 849 kuna! Iskoristite kraj ljeta i pobjegnite u prekrasnu Istru!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prošećite porečkim ulicama koje su nastale još u Rimsko doba, uživajte u povijesnim znamenitostima i smjestite se u Apartmanima Egidia!

Poreč, grada prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti za koji se zasluženo može reći da je najpoznatije ljetovalište hrvatskog Jadrana!


Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu, sve za 2 do 4 osobe.
Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.

O Poreču


Smješten na zapadnoj obali Istre, Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti. Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja.



Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika.

Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen odmor prilagođen svakom gostu. 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail ivana.kalcic@yahoo.com ili na mobitel 098 958 1479, uz KOD kupona po primitku kupona.