[SPLIT] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 10 efikasnih tretmana mršavljenja po izboru za 490 kn umjesto 2500 kn uz nevjerojatnih 80% popusta u studiu Florabella + 50kn popusta uz newsletter!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velika akcija Crnog Jaja i Florabella salona - bogati jesenski paket mršavljenja po super pristupačnoj cijeni! Na prvi tretman treba doći najkasnije do 30.10.'16. do kad i vrijedi kupon! Svi kupci kupona ostvaruju dodatnih 50kn newsletter popusta uz KOD sa newslettera!!!

Ponuda uključuje: 10 tretmana za mršavljenja po izboru za 490 kn u Studiu Florabella u Splitu!


Svi kupci kupona ostvaruju dodatnih 50kn newsletter popusta uz KOD sa newslettera!!!


Tretmani koji se mogu birati su: 

multifunkcionalni my dren aparat - 25 min,

anticelulitna masaža - 30 min,

ultrazvuk - 20 min,

infracrvena sauna deka - 30 min, 

vakuum - 25 min,

limfna drenaža - 25 min,

body wrapping - 30 min.


Može se kombinirati najviše 10 istih tretmana u paketu!

Paket se odrađuje u maksimalno: 10 dolazaka

           Paket se određuje po izboru ili uz stručno savjetovanja terapeuta.

           Rok iskoristivosti kupona/rok dolaska na prvi tretman 30.10.2016.

ODMAH po primitku kupona, potrebna telefonska najava ili minimalno 7 dana unaprijed na br: 097 666 55 88, a preporučamo da po kupnji i dobivanju kupona odmah kontaktirate partnera za prvi dolazak!


U Studio Florabelli smo osmislili savršenu kombinaciju posebno odabranih tretmana s kojim su rezultati zajamčeni! Svakom klijentu pristupama individualno i dostupni smo za savjetovanje tijekom tretmana.


Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam zbog čega ga je dobro rasteretiti te se podvrgnuti efikasnim i ugodnim tretmanima mršavljenja u Studiu Florabella u Splitu!

 

Tijekom dolazaka u Studio Florabelli su dostupni za konzultacije o tretmanima i prehrani.


Na prvom dolasku se rade konzultacije i dogovor/plan odrađivanja tretmana, savjetovanje o prehrani.


Ovi tretmani višestruko pozitivno djeluju na vaše tijelo - skidaju višak kilograma, pružaju drenažu i detoksikaciju te oblikuju figuru!


Infracrvena sauna je najbolji način za gubljenje težine u kratkom vremenskom periodu uz t deka aktivira stanice, topi masne naslage, uklanja toksine, jača imunitet, pospješuje cirkulaciju i ubrzava metabolizam.

 

Ultrazvuk terapija je učinkovita i neinvazivna metoda za uklanjanje celulita te okorjelih i tvrdokornih masnih naslaga.


Vakuumom se povećava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i prvenstveno ubrzano reducira celulit.


Anticelulitna masaža posebnim tehnikama tretira dijelove tijela zahvaćene celulitom. One potiču cirkulaciju krvi i limfe što pospješuje razgradnju celulitnog tkiva. 


My dren aparat namijenjen je oblikovanju tijela, regeneraciji, mršavljenju i eliminaciji celulita.  To je posebni medicinsko-kozmetički aparat kojim se postiže provjereno mršavljenje i smanjenje obujma, gubljenje celulita, uklanjanje masnoga tkiva, odličan tonus kože i poboljšavanje cirkulacije. Tretmani su vrlo ugodni i neagresivni. Inače, oni se koriste i u medicinske svrhe, ali odlične rezultate daju i u svrhu estetskih tretmana. 


Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče smanjenje obujma, razgradnju celulita i prokrvljenost tkiva. Radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.


Studio Florabella već nekoliko godina zaredom trudi se prema svakom klijentu imati individualan profesionalan pristup.

U Studio Florabelli možete dobiti super tretmane po super cijenama!

Također Vas mogu srediti od glave do pete, jer imaju frizerski salon, usluge ugradnje ekstenzija trepavica, tretmane za tijelo, razne tretmane lica, trajni lak, depilacije voskom ili šećernom pastom, razne masaže...


Posjetite Studio Florabellu i u čarobnom prostoru sredite se od glave do pete!