Čarobna Istra! Jesen u Turističkom naselju Amarin 4* u Rovinju na bazi 2 polupansiona za dvoje + uključen boravak djeteta do 13 god., korištenje vanjskog bazena...u Studio apartmanu za 629kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Maistra u akciji!!! Uživajte nezaboravna 3 dana u romantičnom Rovinju uz 2 polupansiona za dvoje po super cijeni! 1 dijete do navršenih 13 godina boravi besplatno! Kupon vrijedi isključivo u periodu 28.09.-09.10.'16.!

Ponuda uključuje: Jesen u Turističkom naselju Amarin 4*, Rovinj u periodu  28.09.-09.10.'16. na bazi 2 polupansiona za 2 osobe.

Cijena uključuje: 

2 noćenja s uslugom polupansiona za 2 osobe u Studiu apartmanu, 

boravak jednog djeteta do navršenih 13 godina uključen u cijenu, 

korištenje vanjskog bazena, 

Parking, 

Boravišna pristojba, 

Posteljina i ručnici, 

Klima, 

Mogućnost upgrade-a u apartman (ovisno o raspoloživosti), 

Rani check-in i kasni check-out (ovisno o raspoloživosti).


Mogućnost nadoplate za starije dijete na 3 ležaju i(li) dodatna osoba na 4. ležaju: 75,00 kn na dan.

Turističko naselje Amarin

Terasasto se spuštajući prema azurnome moru kroz borovu šumu, turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora.

SOBE I APARTMANI

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 140 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

Restorani i barovi

Uživajte u pogledu i povjetarcu na terasi nacionalnog restorana Bura dok kušate lokalni pršut, sušen na istoimenom vjetru buri ili samo uživajte u kavi i komadu pizze iz pizzerije Kandele uz bazen.

Plaže i bazeni

Ogroman vanjski bazen nalazi se odmah iznad plaže od bijelih kamenčića, tako da istodobno možete uživati u doživljaju mora i prednostima bazena.


Savršen smještaj za parove koji vole odmor provoditi na otvorenome. Jednostavni i prostrani, apartmani Studio pružaju sve što Vam treba za dobar odmor.


SADRŽAJI:

23 m2

Bračni krevet

Pomoćni krevet – fotelja na razvlačenje za jednu osobu

Kuhinja (ugrađena ploča s dvije grijače ploče na struju, mikrovalna pećnica, aparat za kavu i hladnjak)

Kupaonica s tušem

Terasa ili balkon

Klima-uređaj

Telefon

SAT TV

Sušilo za kosu

Sef


Rovinj

Rovinj se nalazi na zapadnoj obali Istre, najvećega hrvatskog poluotoka, sat vremena vožnje od Trsta, dva i pol sata vožnje od Zagreba ili šest sati vožnje od Münchena.

Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina.

Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje. Rovinj ima mnoštvo vjernih gostiju koji dolaze iz svih krajeva svijeta i razvio se u popularno turističko odredište.

Gosti uživaju u bogatom kalendaru događaja u ljetnim večerima, kao što su Rovinj Photodays, Summer Salsa Festival, Kultfest, Lugger Regatta i sada već tradicionalna Rovinjska noć i Dan grada i blagdan sv. Eufemije, zaštitnice Rovinja.

Prosječna godišnja temperatura u Rovinju iznosi 13,5 °C, uz 766,8 mm padalina. Klima je topla i umjereno suha. Više od trećinu godine nema nikakvog vjetra. Takva je blaga mikroklima još samo na Malom Lošinju i Brijunima.

Godina ima 134 sunčana dana, što Rovinj čini trećim najsunčanijim mjestom, ali i mjestom s najmanje oblaka na Jadranu.


Što posjetiti?

Povijesni spomenici i znamenitosti Rovinja:

Crkva sv. Eufemije

Barokni Balbijev luk

Osmatračnica s lavom sv. Marka

Crkva sv. Tome

Crkva svetog Križa

Kapela Presvetog Trojstva

Franjevački samostan

Zavičajni muzej

"Kuća o Batani" ekomuzej

Rovinjski akvarij (Institut "Ruđer Bošković")

Zlatni rt - Punta Corrente, park-šuma 

Ornitološki rezervat Palud

Otok Sv. Andrija


Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel.: 00385 52/800-250 ili e-mail: info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.