Odmorite se u autohtonoj drvenoj kući u Gorskom Kotaru! Skupite ekipu i provedite 3 dana okruženi netaknutom prirodom u kućici za 4-6 osoba, za samo 799kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosta vam je gradske gužve i smoga? Pobjegnite od stresa u mir Gorskog Kotara, uživajte u divljini te napunite baterije! ;) Kupon vrijedi do 28.12.2016.!

Ponuda uključuje: Smještaj u Kući Bruno, mjesto Hajdine, Gorski kotar, 3 dana/2 noćenja za 4 - 6 osoba.


Kupon vrijedi do 28.12.2016.

Check in: od 14 h; Check out: do 12 h.

           Kupon vrijedi za 4-6 osoba.

Potrebna rezervacija prije kupnje kupona isključivo putem e-maila: drstolar@drstolar.hr ili na tel: 098/934 1119 te potvrda iste ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID kupona.

Kuća je okružena 40 godina starim gorskim jelama i šumom, što čini idiličnu atmosferu kako zimi tako i ljeti za bijeg od gradske užurbanosti, te je dovoljan razlog za uživanje u miru, svježem zraku, pjevu ptica i da osjetite što znači biti dio prirode.

Želja nam je da naši dragi gosti uz vrhunsku kvalitetu smještaja, svoj boravak oplemene i kroz upoznavanje s prirodnim i kulturnim bogatstvima Gorskog Kotara.

Kuća se nalazi u Gorskom kotaru iznad mjesta Vrbovsko u mjestu Hajdine. Ako dolazite autoputom iz smjera Zagreba ili Rijeke tada izlazite na izlazu Vrbovsko. Udaljeno je od izlaza Vrbovsko 6 km.

Kuća sadrži zasebni prostor za zabavu gostiju u prizemlju sa opremom za raznovrsne aktivnosti (stol za stolni tenis, pikado badminton) te stambeni dio kuće na katu koji je kompletno drveni u autohtonoj goranskoj arhitekturi i goranskom ambijentu.

Osnovni sadržaj kuće:

stambeni dio se sastoji od hodnika, dnevne sobe, 2 spavaće sobe u potkrovlju, kupaone sa WC-om, kuhinje, te terase
kapacitet smještaja 4-6 osoba
vlastiti parking
vanjsku terasu sa zidanim roštiljem
ljuljačke za djecu
okućnicu sa vlastitom šumom iza objekta
površina kuće: cca. 75 m2

U blizini posjetite:

kulturne znamenitosti
povijesne znamenitosti,
prirodne atrakcije,
ostale atrakcije.