Čaroban Advent u Bledu i Radovljici! 10. ili 17.12.'16. uz prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja...sve uz Calypso Zagreb po odličnoj super cijeni za samo 149kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prošećite prelijepim Bledom u najljepše predblagdansko doba, zasladite se poznatim bledskim kremšnitama, odvezite tradicionalnim brodićem do "otočića sreće" ili jednostavno uživajte u laganoj šetnjici ili izletu na jezero Bled i kušajte medenjake u Radovljici! Polazak iz Zagreba u 06:30 sati (autobusni kolodvor)!


BLED I RADOVLJICA - ADVENT   Jednodnevni izlet

Termini:

1. 10.12.2016.

2. 17.12.2016.


 


PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak iz Zagreba u 06:30 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja prema Bledskom jezeru, biseru slovenskih Alpa, okruženom visokim planinskim vrhuncima. Po dolasku obilazak jezera i uživanje u njegovim prirodnim ljepotama. Slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili se zasladite poznatim Bledskim kremšnitama u hotelu Park. Predlažemo vožnju tradicionalnim brodićem - pletnom do Bledskog "otočića sreće", po dolasku na otočić svakako posjetiti crkvu Sv. Marije (dvorac) iz 18 stoljeća u kojoj možete potegnuti uže i zazvoniti zvonom ... pazite - to znači da će se Vaše želje ispuniti. Druga mogućnost jest da posjetite Bledski grad - utvrdu s čarobnim pogledom na jezero i okolinu. Šećući do utvrde obratite pozornost na crkvu Sv. Martina koja krije jednu zanimljivost. Boravak na Bledu zaokružite tipičnom slovenskom gastronomijom u kući slovenskih okusa. Slijedi kratka vožnja do Radovljice čiji je stari grad s kućama iz 15. i 16. st. najbolje očuvani u Sloveniji. Ovaj šarmantni gradić će vas svakako očarati položajem, sačuvanom arhitekturom, galerijama ... svaki kutak grada odiše poviješću. Zanimljivo je da je Radovljica poznata po dugoj tradiciji izrade medenjaka i licitarskih srca. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za obilazak posjet božićnog sajma, kupovinu originalnih suvenira i pokloba, uživanje u medenjacima i kuhanom vinu. Planiran povratak oko 18:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom

razglede prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje

 

Nadoplata po želji (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 1,2,3,4 50,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 50,00 kn

sjedala iza 2. vrata 50,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 150,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)


Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude. U neposrednoj blizini nalaze se čak 3 poznata skijališta: Krvavec, Vogel i Kranjsak gora. Do skijališta Vogel i Krvavec može se doći ski busom.