Adventska tura sa Papageno tours agencijom- Graz, Leoben, St.Wolfgang, Bad Ischl, Hallstatt i austrijska jezera! Uključeno noćenje s doručkom u hotelu 4*, prijevoz autobusom, sve za 669 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bajkovita adventska tura- pet najljepših adventskih gradova Austrije: Graz, Leoben, čarobna austrijska jezera i gradići St.Wolfgang, Bad Ischl, Hallstatt i termini na odabir: 26./27.11., 03./04.12., 10./11.12., ili 17./18.12.2016.

PONUDA UKLJUČUJE: Bajkovita adventska tura- pet najljepših adventskih gradova Austrije - Graz, Leoben, čarobna austrijska jezera i gradići - St.Wolfgang, Bad Ischl, Hallstatt - hotel 4 * za samo 669 kn! Otkazano!!!

Cijena uključuje: 

Smještaj na bazi noćenja sa bogatim buffet doručkom u  hotelu 4*, 

prijevoz turističkim autobusom, 

pratitelja putovanja, 

organizacija putovanja, 

PDV.


Prije kupnje izaberite datum putovanja:

Opcija 1) 26./27.11.2016. Otkazano!!!

Opcija 2) 03./04.12.2016

Opcija 3) 10./11.12.2016.

Opcija 4) 17./18.12.2016

PROGRAM PUTOVANJA:                                                                                                         

1.dan 

Polazak iz Zagreba u 5,30 h. Vožnja prema Grazu -Adventski i božićni sajmovi koji se održavaju na više lokacija u gradu stvaraju blagdansko raspoloženje i privlače miomirisima i dojmljivim idejama za božićne darove. 

Fasada pokrajinskog parlamenta Landhausa svake se večeri pretvara u ogromni adventski kalendar, trg Karmeliterplatz postaje „ledenim“ zimskim svijetom, dok trg Mariahilferplatz blista u bogatstvu okićenih božićnih jelki. Slobodno za vlastite programe i shopping. 

U 15,00 sati odlazak prema čarobnom gradiću Leobenu. Božićno selo na Leobenskom glavnom trgu predstavlja se u idiličnom izdanju. Vrhunski umjetnički proizvodi zanata, božićne poslastice, topli napitci i brojne ideje za  idealne božićne poklone pronaći ćete u ukrašenim kolibama božićnog sajma. Djeca će se veseliti vožnji božićnim vlakićem, u adventskoj radionici za izradu nakita i kolača kao i u pošti za božićne želje i čestitke, iz koje mogu svoje želje poslati izravno Djedu Mrazu. 

Smještaj u hotelu kod Leobena u kojem se nalazi poznata pivnica i mini prater. Noćenje . 

2.dan 

Bogati buffet doručak.  Odlazak do živopisnog gradića St.Wolfganga na obali jezera Wolfgangsee, koji godišnje posjećuju tisuće gostiju: šetnja od Markta i trga Kirchenplatz, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim Pacherovim oltarom.

Slobodno vrijeme za šetnju baroknim adventskim sajmom. Vožnja autobusom do carskog grada Bad Ischla od kuda potječu poznati kolači IŠLERI. Šetnja otmjenim gradskim središtem do jedne od najljepših i najslavnijih slastičarnica Austrije: Zauner. Slobodno vrijeme za kolač i kavu, te uživanje u adventskom ugođaju. Odlazak do bajkovitog  Hallstatta na obali istoimenog jezera, a koji je jedno od najstarijih ljudskih naselja u Europi ( zbog nalazišta soli, koja se na toj lokaciji vadila 5500g. prije Krista ).Posebnu privlačnost Hallstatt zahvaljuje jedinstvenom spoju prirode (smjestio se podno velebnog Dachsteina visine 2.995 m), arheologije, tradicije i posebne pučke arhitekture kuća. 

Šetnja neobično posebnim i romantičnim Hallsattom, uskim romantičnim uličicama s ribarskim kućama priljubljenim uz stijenu, čiju su ljepotu uočili očarani Kinezi, godinama potajno fotografirali svaki detalj i u Kini napravili njegovu repliku, a danas su česti posjetioci originalnog grada. Slobodno vrijeme za uživanje uz punč ili kuhano vino, nakon slobodnog vremena slijedi povratak u 17:30 sati kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem.Planirani dolazak u Zagreb je u kasnim večernjim satima.


PO KUPNJI KUPONA REZERVACIJA SE SMATRA IZVRŠENOM TEK PO JAVLJANJU E-MAILOM NA: papageno-tours@zg.t-com.hr (s imenima putnika, datumom putovanja, kodovima kupona i kontaktom). U SUPROTNOM AGENCIJA NEMA OBAVEZU REZERVACIJE PUTOVANJA.