Doček Nove u Hotelu Medena u Trogiru uz Željka Krušlina Krušku & grupu Latino uz "V.I.P." ULAZNICU za svečanu večeru, 3 noćenja s polupansionom i 3 vrste soba na odabir za 2 osobe već od 1899kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

V.I.P. ULAZNICA uključuju luksuznu svečanu večeru, te možete birati između mesnog i ribljeg menija, a Hotel Medena u ponoć Vam daruje čašu šampanjca! U cijenu je uključen i listić za tombolu. Možete birati mjesto sjedenja, a mi Vam jamčimo da Vam nitko neće smetati i da ćete imati dovoljno prostora oko sebe i svojega društva da u miru uživate u novogodišnjoj noći. Isto tako, dio prostora pored Vaših stolova bit će prenamijenjen u plesni podij!

Uživajte u proslavi Nove godine 2017. uz piće dobrodošlice i raskošnu večera u nekoliko sljedova pod kuharskom palicom našeg šefa kuhinje, uz vrhunski cjelovečernji program koji uključuje razne plesne ritmove do ranih jutarnjih sati, pravi je odabir da u Novu godinu zakoračite sa stilom!

Ponuda uključuje: 

Doček Nove godine u Hotelu Medena uz nastup Željka Krušlina Kruške i grupe Latino uz V.I.P. ulaznicu za svečanu večeru i smještaj na bazi 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Medena, Seget Donji kraj Trogira.

Prije nego što stisnete kupi izaberite vrstu sobe:

OPCIJA 1 : LOW COST SOBA  2*-sadrži SAT TV, telefon, balkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom, soba nije klimatizirana.

OPCIJA 2: ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon

OPCIJA 3 : SUPERIOR  SOBA 4*-- novoopremljene sobe, SAT LCD TV, manji balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, krona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja

"V.I.P." ULAZNICA uključuje luksuznu svečanu večeru, te možete birati između mesnog i ribljeg menija, a Hotel Medena u ponoć Vam daruje čašu šampanjca. U cijenu je uključen i listić za tombolu. Možete birati mjesto sjedenja, a mi Vam jamčimo da Vam nitko neće smetati i da ćete imati dovoljno prostora oko sebe i svojega društva da u miru uživate u novogodišnjoj noći. Isto tako, dio prostora pored Vaših stolova bit će prenamijenjen u plesni podij.

Birate između DVA MENIJA

MESNI MENI

● pašteta od pršuta i tartufa s tostom i aromatiziranim maslacem

● tatarski biftek

● carpaccio od juneće pisanice na podlozi od rikole i s redukcijom balzamičnog octa

● teleća ragu-juha

● fuži s tartufima

● pačji confit s provansalskim krumpirom

● lisnate salate

● izbor domaćih sireva s maslinovim uljem, orašastim plodovima i bobičastim sušenim voćem

● lava-kolač u umaku od bijele čokolade i crnih maslina 

RIBLJI MENI

● pašteta od tune i marinirane dimljene kozice

● tuna na tatarski

● carpaccio od hobotnice na podlozi od rikole i s umakom od limuna

● riblja gusta juha

● fuži s lososom

● medaljoni grdobine u umaku od tartufa s domaćim njokima

● izbor domaćih sireva s maslinovim uljem, orašastim plodovima i bobičastim sušenim voćem

● lava-kolač u umak


Za novogodišnju večeru pripremite se u frizerskom salonu hotela uz 20% popusta (uz prethodnu rezervaciju) te uživajte u mnogobrojnim masažama po izboru na koje Vam Hotel Medena daruje 20 % popusta.

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

● 30. 12. 2016. „Tango večer sa autohtonom mediteranskom večerom (bife-večera na bazi mediteranskih specijaliteta)

Imat ćete jedinstvenu priliku uživati i biti dio jednog od najvećih salsa-latin mix partyja  uz bogatu nagradnu igru (lutrija) i odabrane ritmove latin-a i salse. Dođite svi, zaplešite uz karipske ritmove i uživajte uz vrhunsko osoblje, glazbu i ekipu East Side-a! Pokažite da ste najbolji i osvojite nagradu! 17:00- 20:00 sati - radionica latino plesova, gdje ćete, uz stručno osoblje, moći naučiti osnovne korake latinskih plesova 20:00- 00:00 sati - latino mix plesni party

● 31. 12. 2016. Novogodišnja čarolija sa Latino bendom

Novogodišnja čarolija sa Latino bendom u Hotelu Medena u Trogiru! Uplovite u silvestarsku noć i dočekajte Novu 2017. godinu u hotelu Medena i u živom ritmu zajedno s Latino bendom i Twist off-om  plešite cijelu noć. Glavni šef kuhinje, pobrinut će se da uz dobar latino ritam u nogama imate i  slasan okus u nepcima. Raskošna večera u  nekoliko sljedova  najukusnih  jela  i veliki izbor  mirišljavih vina uvest će vas u čaroliju prvog novogodišnjeg  jutra.

● 01. 01. 2017. „Ribarska večera“ (bife-večera na bazi ribljih specijaliteta) + live bend

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Hotel Medena je smješten na površini od 60 hektara borove šume. Udaljen je 4 km od Trogira, 7 km od zračne luke Split, a sa starim ribarskim selom Segetom povezan je šetnicom uz more – lungomare – u dužini od 1 km. Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 555 949 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.