Doček Nove u Hotelu Medena u Trogiru uz Željka Krušlina Krušku & grupu Latino uz "MEDENU" ULAZNICU za svečanu večeru, 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 3 vrste soba na odabir već od 1599 kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"MEDENA" ULAZNICA uključuje svečanu večeru s mogućnošću izbora sjedećih mjesta, kao i izbora menija (mesni ili riblji)! Za razliku od klasične ulaznice, u ovoj ponudi svečana večera ima 5 sljedova i uključeno je piće dobrodošlice! U cijenu je uključena karta za tombolu i karta za koncert!

Uživajte u proslavi Nove godine 2017. uz piće dobrodošlice i raskošnu večera u nekoliko sljedova pod kuharskom palicom našeg šefa kuhinje, uz vrhunski cjelovečernji program koji uključuje razne plesne ritmove do ranih jutarnjih sati, pravi je odabir da u Novu godinu zakoračite sa stilom! 

Ponuda uključuje: 

Doček Nove godine u Hotelu Medena uz nastup Željka Krušlina Kruške & grupu Latino uz "MEDENA" ULAZNICU i smještaj na bazi 3 dana/2 noćenja s buffet polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Medena, Seget Donji kraj Trogira. U cijenu je uključena karta za tombolu i karta za koncert!


Prije nego što stisnete kupi izaberite vrstu sobe:

LOW COST SOBA  2*-sadrži SAT TV, telefon, balkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom, soba nije klimatizirana. -RASPRODANO


ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon


STANDARD SOBA 3* + - sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more. 


SUPERIOR  SOBA 4*-- novoopremljene sobe, SAT LCD TV, manji balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, krona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja

"MEDENA" ULAZNICA uključuje svečanu večeru sa 5 sljedova i odabir između DVA MENIJA, a uključeno je piće dobrodošlice! U cijenu je uključena karta za tombolu i karta za koncert!

Birate između DVA MENIJA

MENI 1:

● pršut, ovčji sir, kozji sir, kulen, panceta, namaz od svježeg sira

● juha od muškatne bundeve sa zaprženim, sjemenkama i krutonima

● tjestenina s pršutom i kaduljom

● rolani teleći odrezak punjen pršutom i sirom u umaku od gorgonzole i koprive s kroketima, miješana salata

● smokve u prošeku s kremom, od mascarponea i keksima od cimeta

MENI 2:

● salata od hobotnice s narom, slani inćuni, marinirane kozice riblja ragu juha

● crni rižoto

● file lososa u umaku od škampa sa julienne povrćem

● lisnata salata

● smokve u prošeku s kremom od mascarponea i keksima od cimeta


Za novogodišnju večeru pripremite se u frizerskom salonu hotela uz 20% popusta (uz prethodnu rezervaciju) te uživajte u mnogobrojnim masažama po izboru na koje Vam Hotel Medena daruje 20 % popusta.

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

● 30. 12. 2016. „Tango večer sa autohtonom mediteranskom večerom (bife-večera na bazi mediteranskih specijaliteta)

Imat ćete jedinstvenu priliku uživati i biti dio jednog od najvećih salsa-latin mix partyja  uz bogatu nagradnu igru (lutrija) i odabrane ritmove latin-a i salse. Dođite svi, zaplešite uz karipske ritmove i uživajte uz vrhunsko osoblje, glazbu i ekipu East Side-a! Pokažite da ste najbolji i osvojite nagradu! 17:00- 20:00 sati - radionica latino plesova, gdje ćete, uz stručno osoblje, moći naučiti osnovne korake latinskih plesova 20:00- 00:00 sati - latino mix plesni party

● 31. 12. 2016. Novogodišnja proslava bez stanke uz Grupu Latino i Twist Off bend

Novogodišnja čarolija sa Latino bendom u Hotelu Medena u Trogiru! Uplovite u silvestarsku noć i dočekajte Novu 2017. godinu u hotelu Medena i u živom ritmu zajedno s Latino bendom i Twist off-om  plešite cijelu noć. Glavni šef kuhinje, pobrinut će se da uz dobar latino ritam u nogama imate i  slasan okus u nepcima. Raskošna večera u  nekoliko sljedova  najukusnih  jela  i veliki izbor  mirišljavih vina uvest će vas u čaroliju prvog novogodišnjeg  jutra.

● 01. 01. 2017. „Ribarska večera“ (bife-večera na bazi ribljih specijaliteta) + live bend

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Hotel Medena je smješten na površini od 60 hektara borove šume. Udaljen je 4 km od Trogira, 7 km od zračne luke Split, a sa starim ribarskim selom Segetom povezan je šetnicom uz more – lungomare – u dužini od 1 km. Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 555 949 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.