Čarobna zima u Vrsaru! Uživajte u Hotelu Pineta 3* ili apartmanima Riva uz 2 buffet polupansiona, unutarnji bazen hotela, saunu...sve za dvoje + dijete do navršenih 10 god. po super cijeni!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža i bazena uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci. Nije bitno jeste li tu poslovno ili na odmoru. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu 02.01.-27.03.'17., osim 14.-17.03.'17.!


Ponuda uključuje: Odmor u Hotelu Pineta ili apartmanima Riva, Vrsar 02.01.-27.03.'17. na bazi 2 polupansiona za 2 osobe.


Cijena uključuje: 

2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Pineta ili apartmanu Riva,

boravak djeteta do 9,99 godina uključeno u cijenu, 

Polupansion (buffet doručak i večera), 

kava i kolač, 

korištenje unutarnjeg bazena, korištenje saune (prema raspoloživosti), 

Parking, 

Wi-Fi, 

Boravišna pristojba, 

Rani check-in i kasni check-out (ovisno o raspoloživosti).


Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel.:00385 52/800-250 ili e-mail: info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, hotel Pineta najatraktivniji je hotel u Vrsaru. Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Uživajte u udobnosti neke od 95 soba i četiri apartmana hotela Pineta i prepustite se opuštenom ozračju mirnoga ribarskog gradića koji se prostire ispod vašeg balkona.

Restorani i barovi

Kušajte domaća i strana piva u našem pubu na plaži ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog piano bara u hotelu Pineta.

Plaže i bazeni

Hotel Pineta dijeli svoj obli slatkovodni bazen za odrasle te onaj za djecu s turističkim naseljem Belvedere. Mnogobrojne plaže s Plavom zastavom nalaze se nekoliko minuta od hotela i pružaju se cijelom obalom do Limskog zaljeva.

Wellness & SPA

Napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu na bazi Mediterana ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.


POLOŽAJ

Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada.

APARTMANI RIVA


Usluge i sadržaji

Free Wi-Fi

Restoran i bar

Pet Friendly Resort

Besplatan parking

Plaža i bazen

Svi apartmani imaju balkon

Sportski objekti

Posebne usluge i ponude za ronioce

Klima u svakom apartmanu

Svi apartmani imaju čajnu kuhinju

UDALJENOSTI

Apartmani Riva nalaze se u središtu Vrsara, na samoj obali, odmah uz šetnicu. Recepcija se nalazi u hotelu Pineta. Svi sadržaji hotela na raspolaganju su gostima apartmana Riva.


More: 50 m

Plaža: 200 m

Centar: 50 m

Luka: 50 m

Autobusni kolodvor: 300 m

Prodavaonica: 50 m

Pošta: 300 m

Željeznički kolodvor: 54 km

Sportski aerodrom u Vrsaru: 5 km


Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole, gdje se nalazi i škola ronjenja.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.

Zabavni sadržaji

Bilo da ste mlađi ili stariji, bez ustručavanja možete pitati nekog od zaposlenika Maistre da vam pomogne isplanirati dan.