Vikend ljubavi u Trogiru! Zagarantirani provod povodom Valentinova uz 2 noćenja s doručkom i svečanom večerom 11.02.2017. uz koncert Sandi Cenova već od 899 kuna! Ovo se ne propušta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razveselite najdražu osobu 'Vikendom ljubavi' uz koncert Sandi Cenova i svečanu večeru 11.02.2017. ! Ne propustite, i smjestite se u jednoj od tri ponuđenih soba Hotela Medana uz 2 noćenja s doručkom! Uživajte!

Ponuda uključuje Vikend ljubavi u Trogiru: 

3 dana/2 noćenja s doručkom i svečanom večerom 11.02.2017. uz koncert Sandija Cenova u Hotelu Medena, Seget Donji.

Dodatno: besplatni parking, besplatni WI-FI

Kupon se može iskoristiti od 10.02.2017. do 12.02.2017.

Piće nije uključeno u cijenu ponude i plaća se na licu mjesta.

Smještaj je u dvokrevetnim twin ili double sobama ovisno o raspoloživosti. Double soba (bračni krevet dimenzija 140x200 cm).

Dodatno: besplatni parking, besplatni WI-FI. 

Cijena uključuje: 20% popusta na frizerske usluge u hotelu, potrebna prethodna rezervacija, 20% popusta na wellness usluge!

ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon

STANDARD SOBA 3* +  - sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more. 

SUPERIOR  SOBA 4*-- novoopremljene sobe, SAT LCD TV, manji balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, krona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja

Više o Hotelu

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Hotel Medena je smješten na površini od 60 hektara borove šume. Udaljen je 4 km od Trogira, 7 km od zračne luke Split, a sa starim ribarskim selom Segetom povezan je šetnicom uz more – lungomare – u dužini od 1 km. Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 555 949 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.