Čarobna zima u Vrsaru! Uživajte u Hotelu Pineta 3* ili apartmanima Riva uz 2 buffet polupansiona, unutarnji bazen hotela, saunu...sve za dvoje + dijete do navršenih 10 god. po super cijeni!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža i bazena uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci. Nije bitno jeste li tu poslovno ili na odmoru. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu 02.01.-27.03.'17., osim 14.-17.03.'17.!


Ponuda uključuje: Odmor u Hotelu Pineta ili apartmanima Riva, Vrsar 02.01.-27.03.'17. na bazi 2 polupansiona za 2 osobe.


Cijena uključuje: 

2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Pineta ili apartmanu Riva,

boravak djeteta do 9,99 godina uključeno u cijenu, 

Polupansion (buffet doručak i večera), 

kava i kolač, 

korištenje unutarnjeg bazena, korištenje saune (prema raspoloživosti), 

Parking, 

Wi-Fi, 

Boravišna pristojba, 

Rani check-in i kasni check-out (ovisno o raspoloživosti).


Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel.:00385 52/800-250 ili e-mail: info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, hotel Pineta najatraktivniji je hotel u Vrsaru. Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Uživajte u udobnosti neke od 95 soba i četiri apartmana hotela Pineta i prepustite se opuštenom ozračju mirnoga ribarskog gradića koji se prostire ispod vašeg balkona.

Restorani i barovi

Kušajte domaća i strana piva u našem pubu na plaži ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog piano bara u hotelu Pineta.

Plaže i bazeni

Hotel Pineta dijeli svoj obli slatkovodni bazen za odrasle te onaj za djecu s turističkim naseljem Belvedere. Mnogobrojne plaže s Plavom zastavom nalaze se nekoliko minuta od hotela i pružaju se cijelom obalom do Limskog zaljeva.

Wellness & SPA

Napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu na bazi Mediterana ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.


POLOŽAJ

Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada.

APARTMANI RIVA


Usluge i sadržaji

Free Wi-Fi

Restoran i bar

Pet Friendly Resort

Besplatan parking

Plaža i bazen

Svi apartmani imaju balkon

Sportski objekti

Posebne usluge i ponude za ronioce

Klima u svakom apartmanu

Svi apartmani imaju čajnu kuhinju

UDALJENOSTI

Apartmani Riva nalaze se u središtu Vrsara, na samoj obali, odmah uz šetnicu. Recepcija se nalazi u hotelu Pineta. Svi sadržaji hotela na raspolaganju su gostima apartmana Riva.


More: 50 m

Plaža: 200 m

Centar: 50 m

Luka: 50 m

Autobusni kolodvor: 300 m

Prodavaonica: 50 m

Pošta: 300 m

Željeznički kolodvor: 54 km

Sportski aerodrom u Vrsaru: 5 km


Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole, gdje se nalazi i škola ronjenja.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.

Zabavni sadržaji

Bilo da ste mlađi ili stariji, bez ustručavanja možete pitati nekog od zaposlenika Maistre da vam pomogne isplanirati dan.