[KRK] Uskrs u Blue Waves Resortu****! 2 polupansiona uz noćenja u standard sobi, korištenje bazena, fitnessa, jacuzzija, besplatno korištenje Igraonice za djecu, sve za 2 osobe po super cijeni!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uskrsno opuštanje u terminu od 14.04.17. do 17.04.17. u Blue Waves Resortu**** na Krku! Uživajte u suncu, morskom povjetarcu i savršenom paketu za dvoje po super cijeni!

Blue Waves Resort ima zaista jedinstvenu ponudu: hotelski sadržaji visoke kvalitete uz osjećaj privatnosti vlastitog doma.Hotel je smješten je uz atraktivnu plažu, nedaleko od malog mjesta Malinske na otoku Krku. 

Ovo turističko naselje visoke kategorije je izgrađeno u tradicionalnom mediteranskom stilu koristeći moderne čiste linije i predstavlja jedinstveni spoj modernog dizajna i tradicije.

Blue Waves Resort raspolaže s 97 dvokrevetnih i obiteljskih soba. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. Sobe su raspoređene u tri objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata.