Last minute Uskrs u Puli! Uživajte u Hotelu Pula uz 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi, buffet doručak i večeru, raskošni Uskršnji doručak i večera, poklon dobrodošlice, sve za 2 osobe po super cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno uskršnje odmaranje u Hotelu Pula! Odmorite se i napunite baterije u Hotelu Pula***! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 14.04.17. do 17.04.17.!

Hotel je udaljen nekoliko metara od prekrasne zelene šume koja vodi do predivne čiste obale s pitomom šljunčanom plažom. Nudi 172 dvokrevetne sobe ili 8 apartmana sa dvije spavaće sobe i jednim dnevnim boravkom, sa ili bez balkona, morska ili park strana. Konstantno poboljšavamo uslugu tako da gosti imaju svu moguću komociju. 

Sobe i apartmani imaju: TV, klima uređaj, telefon, sef.

Djeca do 4 godine gratis! Raskošni Uskršnji doručak i večera!

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na telefon 052 386 922. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@hotel-pula.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Uz izuzetno čist okoliš hotela, hotel je 100 metara udaljen od mora i triatlon staze, a 300 metara udaljen od 12 tenis terena, 2 nogometna igrališta (trava), atletske staze, višenamjenski sportski centar i mnogo više. Okruženje je idealno za treninge i pripreme sportskih klubova.

Vođen željom i preferencijom svojih gostiju, Hotel Pula je usmjeren na njihovo ukupno zadovoljstvo što postiže kontinuiranim poboljšanjem i oplemenjivanjem postojeće usluge, praćenjem trendova u turizmu te prilagodbi novim standardima poslovanja. 

Orjentiran je i ka eko osvještenosti u turizmu!