[ZADAR] Uskrs u Aparthotelu Villa Plat! Izaberite između 2 ili 3 noćenja s doručkom, u apartmanu s balkonom, korištenje grijanog bazena, piće dobrodošlice, sve za 2 osobe po super cijeni!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se mediteranskim zelenilom i smjestite se sa voljenom osobom u Aparthotelu Villi Plat! Djeca do 12 godina su GRATIS! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 13.04.17. do 20.04.17.

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, sedam km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti.


Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 


Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. 


Osoblje vile vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi vam osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu.

Dodatna pogodnost: besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka koji se nalazi udaljen 500 m za 90,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) sa rukavicama neovisno o razini na koju idu, jednodnevno korištenje Paintball-a koji se nalazi udaljen 500 m za 200,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) - minimum 4 osobe sa full opremom i 200 kuglica po osobi.