Odmor u Termama Topusko!!! Wellness za dvoje uz 2 polupansiona (doručak i večeru), 2h korištenja saune, te besplatno korištenje unutarnjeg bazena, do 01.06.2017., već od 699 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u pogodnostima koje Vam pružaju Terme Topusko, preko tjedna ili vikenda, te termalnoj vodi Topuskog uz 20% popusta za usluge ručne masaže i kozmetičkog salona! Kupon vrijedi do 01.06.2017. osim za vikende Uskrsa i 1. Svibnja kada vrijede specijalne ponude za iste!

Svaki put kada posjetite Top - Terme Topusko, pomislit ćete kako ste, sasvim slučajno, savršeno pogodili vrijeme boravka i tek nakon nekoliko uzastopnih posjeta otkrit ćete zašto su Stari Rimljani ovo ljekovito kupalište na istočnoj granici Carstva doslovno obožavali.

Besplatno korištenje unutarnjeg bazena hotela te 20% popusta za usluge ručne masaže i kozmetičkog salona.

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. Obuhvaća 2 aperitiv bara, a' la carte restoran i kompaktne sobe s balkonom te TV-om sa satelitskim programima.

Pansionski restoran, a la carte restoran, dva aperitiv bara, poslovnice dviju banaka, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela...

Vrsni kuhari Top - Termi Topusko,  vlasnici kolajni sa značajnih kulinarskih natjecanja, pripremaju izvrsna autohtona jela ovoga kraja, peku i poslužuju nadaleko poznati domaći kruh, a neće ni trepnuti kada naručite cicvaru, žgance s kiselim mlijekom ili grah s polenovim prahom, u čemu su itekako uživali cisterciti.

Termalna voda Topuskog izbija iz 1500 m dubine, vulkanskog je podrijetla, temperature 56-72 °C, a u proteklih 200 godina sastav i kakvoća vode ostaju nepromijenjeni.

Područje oko bazena uključuje dječje igralište i restoran u kojem se poslužuju razna jela i pića. U okviru objekta također se nalaze suvenirnica, frizerski salon i 2 bankomata.

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti kuglanu, sportsku dvoranu i stolni tenis.

Nikako ne propustite uživati u parkovima i perivojima, znalački zasađenim prije stotinjak i više godina. U parku Opatovina odmorite se u sjeni ostataka velikog portala gotičke crkve iz 13. stoljeća i pri tome imajte na umu da zapravo šetate prostorom cistercitskog samostana u kojemu su vrijedni redovnici živjeli i stvarali četiri stotine godina. 

U Engleskom parku, kojega su zasadili Austrougarski časnici botaničari, dočekat će vas dva stabla Ginka Bilobe, čudesnih gorostasa koja su preživjela Ledeno doba i danas su prilična rijetkost.

Okolica

Od djevičanske prirode ovdje zastaje dah. Rijeka Glina i njeni pritoci, bogati ribom, osvježavaju cijelo područje, a biljni i životinjski svijet na livadama, proplancima i dubokim šumama nije ničim ugrožen.

Šume i potoci u okolici pravi su raj za lovce i ribolovce, sakupljače gljiva i kestena, planinare i obične izletnike. Kako je Topusko u dolini, na koju god stranu da se popnete puca nezaboravan pogled na sve strane, prema Savi na sjeveru, bosanskom gorju na jugu, te Petrovoj Gori i Slavoniji na zapadu i istoku. 

Terme Topusko nalaze se 70 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.

Po kvaliteti termalna voda Topuskog treća je u Europi!