Čaroban odmor za dvoje u prelijepom Vrsaru! Uživajte u Turističkom naselju Petalon 4* uz 2 buffet polupansiona, vino dobrodošlice, 1 dijete ispod 12 god.GRATIS boravak... super povoljno za 999kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Maistra u akciji!!! Nezaboravan odmor u mirnom ribarskom gradiću Vrsaru! Uživajte uz 2 buffet polupansiona, u Superior sobi za dvoje! 1 dijete ispod 12 godina boravi BESPLATNO! Kupon je moguće iskoristiti isključivo 02.-20.05.2017.!

Turističko naselje Petalon smješteno je na istoimenom poluotoku između Vrsara i autokampa Koversada. Naselje je smješteno uz obalu, a do središta Vrsara može se doći pješačkom stazom, za desetak minuta (oko 700 m). Smještajne jedinice terasasto su raspoređene po brežuljku, a više smještajnih jedinica vezano je u nizove paviljonskog tipa.

Opustite se u prekrasnome prirodnom okruženju prepunom boja i mirisa Mediterana. Zadnje obnove izvedene su 2005. godine kada je rekonstruiran smještajni dio, tj. sobe i apartmani te infrastruktura za potrebe smještajnog dijela.

Superior sobe namještene su u narančastim i zelenim tonovima istarskog krajolika, prostrane i udobne sobe za skupine prijatelja i manje obitelji.

Obale Petalona su stjenovite ili šljunčane, s popločanim platoima za sunčanje. Ako niste ljubitelj divljine, opustite se pokraj bazena punjenog slatkom vodom. 

Dječji bazen punjen slatkom vodom nalazi se pokraj vanjskog bazena, stoga možete provoditi više kvalitetnog vremena sa svojom djecom.

Igrajte tenis, stolni tenis, mini golf, odbojku, košarku, nogomet, rukomet, badminton, boćajte, vozite bicikl, pješačite ili ronite u plavim dubinama. Ostanite u formi.