[KRK] SPA opuštanje u Blue Waves Resortu****! 2 polupansiona uz noćenja u superior sobi s balkonom ili terasom pogled more, korištenje bazena, fitnessa, jacuzzija, za 2 osobe po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite dva dana za opuštanje do 24.05.17. u Blue Waves Resortu**** na Krku! Uživajte u suncu, morskom povjetarcu i savršenom paketu za dvoje po super cijeni!

Blue Waves Resort raspolaže s 97 dvokrevetnih i obiteljskih soba. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. Sobe su raspoređene u tri objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata.

Hotel je smješten je uz atraktivnu plažu, nedaleko od malog mjesta Malinske na otoku Krku. Ovo turističko naselje visoke kategorije je izgrađeno u tradicionalnom mediteranskom stilu koristeći moderne čiste linije i predstavlja jedinstveni spoj modernog dizajna i tradicije.

Superior soba balkon ili terasa - Soba s bračnim krevetom, sofom na razvlačenje (200x140 cm), radnim stolom, klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi, minibarom, sefom, odvojena kupaonica s tušem i sušilom za kosu. Sobe su s pogledom na more te imaju balkon ili vrtnu terasu. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 654 002. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservations@bluewaves.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.