SRPANJ U TROGIRU! 7 noćenja na bazi buffet polupansiona uz smještaj u DEPADANSAMA 2* HOTELA MEDENA, korištenje novootvorenog vanjskog bazena, za 2 osobe za 3999kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite termin smještaja u Hotelu Medena u Seget Donjem ovog srpnja te se smjestite u najpovoljnijoj varijanti smještaja - DEPADANSAMA 2* hotela, koje se nalaze uz samu obalu i koje su udaljene svega par metara od plaže hotela!

Hotel Medena nalazi se u prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

DEPADANSE**

Depadanse hotela Medena nalaze se uz samu obalu mora i udaljene su svega par metara od plaže hotela Medena. Sastoje se od dvije zgrade C i D. U depadansama imamo ukupno 99 dvokrevetnih i trokrevetnih soba. 

Depadanse nisu renovirane niti klimatizirane i imaju stari namještaj, ali lokacija na kojoj se nalaze je idealna. Osim blizine plaže, depadanse su odmah pored bazena hotela Medena, kao i svih plažnih sadržaja. Kvadratura soba iznosi 18.45 m2 za dvokrevetnu sobu. 

  • Smještaj je u dvokrevetnim twin sobama.

Za Vas smo ovoga ljeta pripremili više različitih ponuda smještaja u Hotelu Medena. Sve ponude pogledajte na linku ovdje.

U Hotelu Medena radi se punom parom – gradimo vanjski bazen! Bit će spreman za naše goste do srpnja te će, osim glavnog, imati i dječji bazen uz dodatak prekrasnog pogleda na more.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Hotelski restoran svakom gostu nudi hranu i piće visoke kvalitete. Jelovnik je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, a nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate, razne priloge i ukusne deserte. 

Delicije koje nudi slastičarnica hotela Medena uvijek su svježe i pripremljene od najkvalitetnijih domaćih namirnica. Stoga nije čudno da je, po mnogima, slastičarnica hotela Medena ocijenjena kao ponajbolja slastičarnica u Trogiru. U Dalmaciji je poznata već trideset godina a od slastica koje se u njoj spravljaju najpoznatiji su trogirski rafioli.