Čarobna Istra! 2 polupansiona za dvoje + boravak 1 djeteta do 11 godina uključeno u cijenu u Premium apartmanu Turističkog naselja Amarin 4* u Rovinju, korištenje bazena...već od 1039kn!

72 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Maistra u akciji!!! Uživajte nezaboravna 3 dana u romantičnom Rovinju uz 2 polupansiona za dvoje i 1 dijete do 11 godina po super cijeni! Prije kupnje kupona odaberite željeni termin boravka: 15.-24.05. ili 25.05.-07.06.2017.!

Terasa što se spuštajući prema azurnome moru kroz borovu šumu, turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora.

APARTMAN PREMIUM ZA 4

S prostranim spavaćim sobama i zasebnim dnevnim boravkom, ti novouređeni apartmani nude pogled na park ili more.

40 - 45 m2

Maksimalno četiri osobe

Dvokrevetna soba s bračnim krevetom

Dnevni boravak s jednim kaučem za dvije osobe

Kupaonica s tušem

Kuhinja (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, ploča za kuhanje i pećnica, hladnjak, perilica posuđa)

Sušilo za kosu

Klima-uređaj

SAT TV

Telefon

Sef

Terasa


Restorani i barovi

Uživajte u pogledu i povjetarcu na terasi nacionalnog restorana Bura dok kušate lokalni pršut, sušen na istoimenom vjetru buri ili samo uživajte u kavi i komadu pizze iz pizzerije Kandele uz bazen.

Plaže i bazeni

Ogroman vanjski bazen nalazi se odmah iznad plaže od bijelih kamenčića, tako da istodobno možete uživati u doživljaju mora i prednostima bazena.

ROVINJ

Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje. Rovinj ima mnoštvo vjernih gostiju koji dolaze iz svih krajeva svijeta i razvio se u popularno turističko odredište.

Gosti uživaju u bogatom kalendaru događaja u ljetnim večerima, kao što su Rovinj Photodays, Summer Salsa Festival, Kultfest, Lugger Regatta i sada već tradicionalna Rovinjska noć i Dan grada i blagdan sv. Eufemije, zaštitnice Rovinja.