KOLOVOZ U TROGIRU! 7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u SOBI STANDARD MORE 3*+ u HOTELU MEDENA, te korištenje novootvorenog vanjskog bazena za 5999 kn! Dijete do 7 god. boravi gratis!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite termin smještaja u Hotelu Medena u Seget Donjem ovog kolovoza te se smjestite u sobi STANDARD MORE STRANA 3*+! Hotel Medena nalazi se u prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

STANDARD MORE STRANA 3*

Standard soba s pogledom na more u hotelu ima 168. Sobe se nalaze na 5. I 6. Katu A. krila i 7. I 8. Katu A i B krila. Sve sobe imaju balkon. U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, plazma televizori

Za Vas smo ovoga ljeta pripremili više različitih ponuda smještaja u Hotelu Medena. Sve ponude pogledajte na linku ovdje.

U Hotelu Medena radi se punom parom – gradimo vanjski bazen! Bit će spreman za naše goste do srpnja te će, osim glavnog, imati i dječji bazen uz dodatak prekrasnog pogleda na more.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Hotelski restoran svakom gostu nudi hranu i piće visoke kvalitete. Jelovnik je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, a nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate, razne priloge i ukusne deserte. 

Delicije koje nudi slastičarnica hotela Medena uvijek su svježe i pripremljene od najkvalitetnijih domaćih namirnica. Stoga nije čudno da je, po mnogima, slastičarnica hotela Medena ocijenjena kao ponajbolja slastičarnica u Trogiru. U Dalmaciji je poznata već trideset godina a od slastica koje se u njoj spravljaju najpoznatiji su trogirski rafioli.