[TROGIR] LIPANJSKI ODMOR NA MORU! 3 dana/2 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u Hotelu Medena 3* već od 999 kuna i do 30.06.2017.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U prekrasnom zaljevu u mjestu Seget Donji, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! Kupon za sobe standard park i standard more se može iskoristiti 01.- 30.06.17., dok se kupon za superior sobu može iskoristiti 17.-30.06.17.!

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.


STANDARD PARK STRANA 3*

U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, plazma televizori. Sobe standard park nalaze od 1. do 4. kata A i B zgrade.

STANDARD MORE STRANA 3*

Standard soba s pogledom na more u hotelu ima 168. Sobe se nalaze na 5. I 6. Katu A. krila i 7. I 8. Katu A i B krila. Sve sobe imaju balkon. U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, plazma televizori

SUPERIOR  SOBA 4*

Superior sobe na 6. Katu B krila su renovirane 2013. godine, ukupno ih je 36 i sve imaju francuski balkon s pogledom na more. U superior sobi se nalazi: kupaonica sa kadom, sef, mini hladnjak, LCD TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon, besplatan wi-fi.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Hotelski restoran svakom gostu nudi hranu i piće visoke kvalitete. Jelovnik je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, a nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate, razne priloge i ukusne deserte. 

Delicije koje nudi slastičarnica hotela Medena uvijek su svježe i pripremljene od najkvalitetnijih domaćih namirnica. Stoga nije čudno da je, po mnogima, slastičarnica hotela Medena ocijenjena kao ponajbolja slastičarnica u Trogiru. U Dalmaciji je poznata već trideset godina a od slastica koje se u njoj spravljaju najpoznatiji su trogirski rafioli.