[PODRAVINA] Wellness odmor u Hotelu Picok****! 2 noćenja s doručkom preko vikenda, neograničeno korištenje bazena i jacuzzia, 1 x ulazak u saune, sve za 2 osobe po super cijeni za 990kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Đurđevac, uživajte u wellness ponudi i posjetite tri simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel Picok i Utvrdu Stari Grad! GRATIS usluga za djecu do 7 god. u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili krevetu s roditeljima!

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Opustite se u moderno opremljenom Wellness & SPA centru hotela Picok 4*, jedinstvenoj oazi mira i relaksacije usred netaknute podravske prirode. Paket uključuje opuštajuću masažu eteričnim uljem jasmina te korištenje sauna (finska, turska, infracrvena)!

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Dođite u Đurđevac, posjetite tri simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel Picok i Utvrdu Stari Grad!