Zabavni park za sve generacije! Jednodnevni izlet u DINO PARK & LJUBLJANU u nedjelju 24.06.2017 za 149 kuna/osobi! Polazak autobusom iz Zagreba uz pratitelja putovanja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na zabavan način upoznajte dinosaure! Dinopark Bled je jedan od prvih pravih tematskih parkova u Sloveniji. Nalazi se u neposrednoj blizini Bledskog jezera, dragulja Slovenije, udaljen svega 25-ak minuta vožnje od Ljubljane, kao i od austrijske i talijanske granice!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje kroz Sloveniju u smjeru Ljubljane i Bleda. Dolazak u mjesto Lešće u kojemu se nalazi jedan od prvih pravih tematskih parkova u Sloveniji – DINO PARK BLED. 


Riječ je o parku koji je smješten u prirodnom okruženju, a replike fosila, koje su u parku isto postavljene, dodatno pridonose osjećaju odlaska u prošlost kada su zemljom hodali dinosauri! U parku se nalazi najveća replika dinosaura T-Rexa u Europi! Slobodno vrijeme za samostalni razgled parka. 


U dogovoreno vrijeme odlazak prema slovenskoj prijestolnici – LJUBLJANI. Po dolasku slijedi  šetnja gradom: BAROKNA ZGRADA GRADSKE VIJEĆNICE, KATEDRALA SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNA TRŽNICA, TROSTRUKI MOST… Slobodno vrijeme za osobne programe. Okupljanje grupe oko 18:00 sati te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima