Izlet u prekrasnu Italiju i u SAN DANIELE & UDINE! 1-dnevni izlet 24.06.2017. sa Autoturist Parkom uz prijevoz autobusom i pratitelja putovanja, za 189 kuna po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena aranžmana uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, posjet Udinama i gradiću San Daniele, licenciranog turističkog pratitelja , jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencijei troškove organizacije!

Program putovanja:

Polazak autobusa u 5:30 sati iz Zagreba s južne strane zgrade Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje prema sjeveroistočnoj talijanskoj regiji Friuli Venezia Giulia. 

Dolazak u furlansku prijestolnicu – UDINE. Slijedi šetnja gradom: Piazza della Liberta, katedrala, renesansne palače... slobodno vrijeme za jutarnji shopping, kavicu ili jednostavno šetnju Udinama. Slijedi odlazak u gradić SAN DANIELE, u svijetu poznat po vrhunskom pršutu. 


Pršut San Daniele je jedan od prvih talijanskih proizvoda koji je zaštićen oznakom izvornosti. Njegov jedinstveni slatkasti okus nastaje pod utjecajem hladne klime koja dolazi s Alpa te slanog zraka s Jadranskog mora, a suši se isključivo na buri. Svake godine u mjesecu lipnju održava se festa posvećena ovom vrhunskom proizvodu – ARIA DI FRIULI ili FESTIVAL PRŠUTA. 


Tijekom ove manifestacije, koja zaokuplja cijeli grad, posjetitelji mogu uživati u brojnim glazbenim i kulturnim događanjima, ali i naravno kušati sandanielski pršut koji će se nuditi na brojnim štandovima u gradu! 

Lokalne pršutane također otvaraju svoja vrata te ih je moguće slobodno posjetiti, upoznati se sa procesom proizvodnje sandanielskog pršuta i naravno, opet ga degustirati. Svakako preporučamo i kupovinu ovog jednistvenog talijanskog „suvenira“! Polazak prema Zagrebu oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.