Vašem tijelu potrebna je pod hitna detoksikacija! Detoksikacijski program uz Maju Zupančič na bazi 10 dana i 9 noćenja u Hotelu Medena u Trogiru uz do 66% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Recite zbogom toksinima! Kažu da je čistoća pola zdravlja. Stoga očistite svoj organizam od starih dugogodišnjih navika, "objavite rat" i krenite na detoksikacijski program u Hotel Medenu! Osjetiti ćete dobrobit i važnost čišćenja organizma i njegovu iscjeljujuću snagu!

Program posta u hotelu Medena izvrsna je prilika da očistimo tijelo od nezdravih navika, ovisnosti o hrani, razbistrimo um i obnovimo vitalnost. Post je uz sokove, tjelesnu aktivnost, smijeh, druženje i edukaciju prvenstveno način i prilika za gubitak kilograma i regeneraciju tijela.

Upravo je hotel Medena odlična lokacija za relaksiranje uma i tijela. Dolaskom kod nas, pronaći ćete svoju oazu mira, gdje možete pobjeći od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Na lokaciji pored mora i na svježem morskom zraku možete se poistovjetiti sa prirodom i „pobjeći“ od svojih svakodnevnih problema.

Program traje cijeli dan uz malo pauza za dnevni odmor. Program uključuje izlete u Trogir i okolicu Trogira, detoksikaciju najvažnijih organa.

Koliko ste puta započeli s nekom dijetalnom ishranom, zbog želje za smanjenjem kilograma ili zbog zdravstvenih razloga, da bi ste se na kraju vratili starim navikama? Uz naš program detoksikacije ne morate se brinuti da će Vam se to dogoditi. Grupu će voditi stručno osoblje, pri čemu će za svaki dan postojati detaljno razrađen program aktivnosti i druženja. Uz mnogo smijeha i pozitivne energije nećete imati osjećaj gladi i nezadovoljstva, već ćete uživati u finim prirodno pripremljenim voćnim i povrtnim sokovima

Svakodnevne fizičke aktivnosti odvijati će se u prekrasnom krajoliku hotela Medena i okolici. Također ćete moći uživati u šetnjama po starom gradu Trogiru, lijepoj prirodi po okolnim brdima, te dugačkim šetnicama uz more i to sve uvijek u dobrom društvu. Smijeha i zabave neće nedostajati a rezultati će svakako biti vidljivi!

Program Detoksikacije i mršavljenja koji izvodimo u hotelu Medena sastoji se od posta uz konzumaciju svježe iscijeđenih sokova od voća i povrća, bistre povrtne juhe, domaćih čajeva, uz mnogo rekreacije, šetanja i vježbanja, uz stručno vodstvo i mnogo smijeha i zabave.

Važan i neizostavan dio programu su svakodnevne klizme, jutarnja obična i poslijepodnevna kavena.

Program traje devet dana. Svaki dan počinje mjerenjem tlaka i kilaže uz šalicu čaja, nakon čega se odlazi na laganu šetnju uz more i izvođenje vježbi razgibavanja uz more u šumi. Nakon povratka u hotel, dočekuje Vas svježe cijeđeni sok od voća i povrća. Nakon odmora odlazi se na dužu šetnju prirodom. Nakon šetnje čekaju Vas sviježi sok i bistra povrtna juha. Poslijepodne je rezervirano za vježbe u dvorani, vježbe razgibavanja ili laganu šetnju uz more. Navečer Vas ponovno očekuje svježi sok, čaj i povrtna juha, te relaksacija u finskoj sauni. 

Što je detoksikacija?

Detoksikacija je proces kojim se tijelo na prirodan način otpušta otrova nakupljenih tokom vremena koji otežavaju i sprječavaju njegov pravilan rad, na način da se otrovi iz tijela izlučuju putem stolice, urina i kroz kožu. 

Najbolje vrijeme za proces detoksikacije je kroz proljeće i ljeto, jer se tokom zimskog perioda smanjuje unos svježeg voća i povrća, kao i ostale zdrave i svježe hrane. 

Simptomi prema kojima se prepoznaje da je tijelo zatrovano su: glavobolje, alergije, oštećena koža, neugodan miris i zadah, depresija, slaba probava, slaba koncentracija, slabo pamćenje, umor, debljanje, a u najgorim slučajevima dolazi i do degenerativnih bolesti poput cista i raznih drugih tvorba.


ŠTO VAM JE POTREBNO NA PROGRAMU?

Radi lakšeg provođenja programskih aktivnosti, preporučamo da sa sobom donesete:

Sportsku obuću

Sportsku odjeću za vježbanje i hodanje

Obuću za kišu

Odjeću za kišu

Za više informacija o programu detoksikacije pogledajte web stranicu: www.detox-mršavljenje.hr