[TROGIR] HOTEL MEDENA 13.-17.07.17. ! 2, 3 ili 4 noćenja na bazi doručka za 1 osobu u dvokrevetnoj sobi STANDARD 3* uz organiziran PRED ULTRA PARTY već od 760kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željeni broj noćenja u Hotelu Medena u Segetu Donjem u periodu 13.-17.07.17. te se smjestite u STANDARD PARK SOBI 3*! Hotel Medena nalazi se svega 15-ak min vožnje od Splita, a u hotelu postoji mogućnost rent-a cara i taxija! U cijenu uključena live muzika 13.i 16.07. u Hotelu Medena!

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom i koji je od Trogira udaljen svega 15-ak minuta vožnje. 

STANDARD PARK STRANA 3*

U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, plazma televizori. Sobe standard park nalaze od 1. do 4. kata A i B zgrade.

Za Vas smo ovoga ljeta pripremili više različitih ponuda smještaja u Hotelu Medena. Sve ponude pogledajte na linku ovdje.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Hotelski restoran svakom gostu nudi hranu i piće visoke kvalitete. Jelovnik je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, a nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate, razne priloge i ukusne deserte. 

Delicije koje nudi slastičarnica hotela Medena uvijek su svježe i pripremljene od najkvalitetnijih domaćih namirnica. Stoga nije čudno da je, po mnogima, slastičarnica hotela Medena ocijenjena kao ponajbolja slastičarnica u Trogiru. U Dalmaciji je poznata već trideset godina a od slastica koje se u njoj spravljaju najpoznatiji su trogirski rafioli.