ALL INCLUSIVE ljeto na Braču! 2 dana/1 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi, neograničeno saune, fitnessa, korištenje tenis terena 1h dnevno ... sve za 2 osobe uz 50% popusta!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 12 godina GRATIS! Spojite kupone i produžite uživanje na Braču! Raj za opuštanje, WATERMAN SUPETRUS RESORT je jedinstvena destinacija sa predivnim pogledom na kristalni Jadran, bijele šljunčane plaže, uvale i veličanstvene planine.

WATERMAN SUPETRUS RESORT nudi raznolikost smještaja iznimne ljepote i kvalitete, u potpuno renoviranim sobama smještenim u više zgrada sa jednom centralnom recepcijom.

Ponuda uključuje:

2 dana uz 1 noćenje u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi, ALL INCLUSIVE usluga, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

neograničeno korištenje sauna i fitnessa,
igrališta za boćanje i odbojku na pijesku,
dječjeg igrališta, besplatan parking,
piće dobrodošlice,
korištenje tenis terena 1 h po sobi dnevno,
mini golf, stolni tenis.
Mini club za djecu, dnevna i večernja animacija, večernji show.
Dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi : mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje; uz doplatu:  ronilački centar -  NAUI, windsurfing, jet ski, banana, iznajmljivanje skutera, glisera, čamca, kajak, kanou, pedalinke...
Bogat izbor kulturno umjetničkih programa u Supetru, 500 m udaljenom od Svpetrvs hotela.


ALL INCLUSIVE program hrane i pića:
doručak, ručak, večera, popodnevni kolač/čaj/točena kava,
2 tematske večere za boravke od 7 dana te domaća alkoholna i bezalkoholna pića s točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00


Osim "Mediteranskog dodira" i živopisnog okruženja, sa hotelskih ili apartmanskih terasa ili balkona pruža se zadivljujući pogled na more, dok Supetarski restorani i kafići, svaki sa svojim specijalitetima, nude širok izbor autohtonih i svjetskih delicija.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 

2+2 soba – Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba sa 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu)

Jedna centralna recepcija

Potpuno renoviran Resort s unutarnjim i vanjskim bazenima, wellness & Spa programima.

Dnevni i večernji animacijski program

Mini club za djecu od 4-12 godina

Živa muzika po hotelskom rasporedu

Bogati toplo - hladni buffet

Mogućnost izleta uz doplatu

Djeca do 12 godina GRATIS! Spojite kupone i produžite uživanje na Braču!