Ljetovanje za 2 osobe u hotelu Vrilo u Postirima na Braču uz 2 noćenja s doručkom u sobi s balkonom, neograničeno korištenje sauna i jacuzzi-a uz 53% popusta! Kupon vrijedi do 31.08.2013.!

100 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten uz more na gradskoj rivi, hotel Vrilo idealan je za sve koji vole živjeti svoj odmor životom slikovitog mediteranskog gradića. Gostima hotela Vrilo sve je na dohvat ruke - plaža, vrhunski restoran, ugodan kafić, a more... more je pod prozorom. Hotel Vrilo pruža ugodnu atmosferu malog hotela visokog estetskog i ugostiteljskog standarda.

Ponuda uključuje:

2 noćenja za 2 osobe sa doručkom u sobi sa balkonom,

uporaba wellnessa,

piće dobrodošlice.

Wellness sadrži: bazen, sauna, jaccuzi, turska sauna.

Restoran hotela Vrilo raspolaže kapacitetom od 50 sjedećih mjesta. U restoranu se svako jutro poslužuje buffet doručak, dok za večeru gostima nudimo izbor između 5 klasično posluženih menua.

Na terasi caffe bara Vrilo, nekoliko koraka od mora, sa pogledom na brodove koje se lijeno ljujuškaju, sjedeći i uživajući, i Vi nakratko možete postati stanovnici slikovitog gradića. Samo se prepustite, osjetite mediteranski šarm i krenite uživati u njegovoj priči.

Otok Brač i Postira

Gradić uz more svega 10 km udaljen od trajektnog pristaništa u Supetru. Mjesto je  okruženo pitomim uvalama, maslinicima, vinogradima i borovom šumom. Ima svoju ambulantu, banku, poštu, crkvu i školu, restorane i kafiće. Postira imaju svoje fešte, fijere i dobre ljude. Postira su mjesto koje će Vam ispričati lijepu priču o Mediteranu kakav je nekad bio.

Postira su lijepa u svako godišnje doba. Već u siječnju kite se cvijetom badema. I kad pokladno ludovanje utihne, a “maračke“ bure pročiste more i provjetre kraj, propupaju vinogradi i smokovici, a dolci i proplanci ozelene. Postira ljeti izadašno pokazuju svoju gostoljubljivost. Mnoge plaže i uvale ožive, na rivi, kaletama i pjacama sa stoljetnim “kogulama“, isprepliće se pjesma Nazorovog cvrčka sa pjesmom nekih novih stanovnika. Postira su lijepa i u jesen. Prepuštena sama sebi, zabavljaju se berbom grožđa, mandarina i maslina. Postira ni zimi ne ostaju bez čari: badnjak, Božić, etnokolorit crkvenih obreda, kolendanje, duge večeri okolo kamina, dok vani bura probija u srž kostiju. U jesen ubrana česmina gori, grije i sjetno doziva u sjećanje neka davna vremena mitskog Brača o kojima Nazor, rođen u ovom gradiću, govori u svome “Lodi“.