PodržimoNaše

[MAKARSKA RIVIJERA - POSTSEZONA] 7 noćenja s doručkom od 16.09.17. do 30.09.17. u Beach Hotelu***/Drašnice, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more, sve za 2 osobe za 2359 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beach Hotel*** nalazi se u malom priobalnom naselju Drašnice koje je udaljeno samo desetak kilometara od Makarske!

Hotel je malena oaza mira, idealna za parove, obitelji te sve one koji su željni spokoja, prirodnih ljepota i uživanja u samom šumu morskih valova i galebova.

Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode. Idealno okruženje za bijeg od svakodnevice i odmor uz brojne prirodne blagodati i povijesne znamenitosti kojima ovo mjesto obiluje.

Beach Hotel smješten je na samoj rivi u Drašnicama, samo 10 m od plaže, pa otud i njegov naziv. Nalazi se u neposrednoj blizini borove šume koja stvara prirodni hlad i otkriva veličanstven pogled na Jadransko more. 

U sklopu hotela posluje i restoran sa velikom terasom na dvije etaže u kojem možete uživati u različitim jelima pripremljenima po vrhunskoj recepturi.