[KRK - MALINSKA] Bogata ponuda Blue Waves Resorta! 4 noćenja u Junior Suite, bogati buffet doručak i večera, 1x Spa dan 120 min., korištenje Health & Relax zone, sve za 2 osobe po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korisnici ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 1 x najam kajaka (poludnevni); korištenje vanjskih bazena i ležaljki i suncobrana uz bazene; šljunčana plaža ispred hotela; besplatan WiFi; besplatan parking na otvorenom. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.09.17. do 13.09.17.!

Blue Waves Resort raspolaže s 97 dvokrevetnih i obiteljskih soba. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. Sobe su raspoređene u tri objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata.

Hotel je smješten je uz atraktivnu plažu, nedaleko od malog mjesta Malinske na otoku Krku. Ovo turističko naselje visoke kategorije je izgrađeno u tradicionalnom mediteranskom stilu koristeći moderne čiste linije i predstavlja jedinstveni spoj modernog dizajna i tradicije.