PodržimoNaše

[KRK -MALINSKA] Ugrabite super akciju za kraj ljeta! 2 noćenja u Junior Suite, 2 polupansiona, 1x Spa dan, 1x najam kajaka, korištenje vanjskih bazena, u BLUE WAVES RESORTU, za 1599kn za dvoje!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten je uz atraktivnu plažu, nedaleko od malog mjesta Malinske na otoku Krku. Ovo turističko naselje visoke kategorije je izgrađeno u tradicionalnom mediteranskom stilu koristeći moderne čiste linije i predstavlja jedinstveni spoj modernog dizajna i tradicije!

Blue Waves Resort raspolaže s 97 dvokrevetnih i obiteljskih soba. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. Sobe su raspoređene u tri objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata.

Junior Suite je prostrana soba za dvije osobe, 30 m2 velika, opremljena sa sobom sa bračnim krevetom, klima uređajem, sefom i radnim stolom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, minibarom, odvojena kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu. Sobe su orijentirane na morsku stranu Resorta ali nemaju direktan pogled na more. Spavaća soba odijeljena je od dnevne sobe i kupaonice.