[ROVINJ] Family Hotel Amarin 4*! Ljetni last minute odmor uz 2 ili 3 noćenja s punim pansionom, korištenje bazena, wellness i fitness centra, sve za 2 osobe već od 2949 kuna!

14 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljski hotel Amarin smješten je na zelenom poluotoku, tek nekoliko minuta vožnje od središta Rovinja. Sa svojom šljunčanom i stjenovitom plažom, Amarin je idealno mjesto za bezbrižni odmor ! Prije nego što stisnete KUPI izaberite između broja noćenja! Kupon vrijedi od 25.08. - 28.08.2017. !

Smještaj

Jednostavne linije i udobnost 276 uređenih soba, kao i 4 prostrana apartmana koji oduzimaju dah, idealan su spoj za opuštajući obiteljski odmor u hotelu Amarin. Iz gotovo svih smještajnih jedinica pruža se prekrasan pogled na more i starogradsku jezgru Rovinja.

Restorani i barovi

Istražite kulinarske čarolije lokalnog karaktera u restoranu Marsea ili uživajte u svježoj tjestenini, salatama ili vrućim pizzama ravno iz pećnice Istrian Beach House restorana. Okrepu nakon plaže ili bazena potražite u obližnjem Pool & Chill Baru koji će svojom ponudom zasigurno biti po volji i vaših najmlađih.

Plaže i bazeni

Više od kilometra prirodnih plaža u sjeni visokih borova savršena je prilika za sunčanje i uživanje u moru. Za one koji vole opuštanje na bazenu, odmah do hotela nalazi se bazenski kompleks na otvorenom od tri bazena za roditelje, djecu i bebe.

Sport i zabava

U hotelu Amarin se uvijek možete rekreirati, bilo da želite postići vrhunsku formu ili se samo zabaviti. Dječja igrališta, bogata ponuda sportskih aktivnosti za sve uzraste te posebno osmišljen baby, mini i teen klub, samo su dio programa kojim ćemo vam osigurati nezaboravan obiteljski odmor.

Wellness & Spa

Odmorite se i opustite u jedinstvenom okruženju Wellness & Spa centra Family Hotela Amarin. Priuštite si masažu ili tretman za uljepšavanje te se opustite u jedinstvenom svijetu sauna.

Adresa: Val de Lesso 5, 52210 Rovinj, Hrvatska

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel.: 00385 52/800-250 ili e-mail: info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Obavezno ponijet sa sobom kupon u hotel!