[ISTRA] LAST MINUTE! Provedite kraj ljeta u Resortu Funtana u Vrsaru na bazi 2 ili 3 noćenja za 2 osobe s ALL INCLUSIVE uslugom, korištenje vanjskog bazena i ležaljki već od 1779 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udaljena nekoliko minuta od Vrsara, Funtana je idealno odmaralište za ljude koji žele zaboraviti sve svoje brige barem samo na nekoliko dana...

Gosti koji traže mirno mjesto za bezbrižni odmor uz šum valova, pjev ptica i zrikavaca i hladovinu bujne sredozemne vegetacije naći će ga u turističkom naselju Funtana.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel.: 00385 52/800-250 ili e-mail: info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Položaj: Turističko naselje se sastoji od 4 paviljona koji se terasasto spuštaju prema plaži, te od centralne zgrade u kojoj je smještena recepcija, restoran i kavana. Zajednički prostori hotela su klimatizirani.

Smještajne jedinice: Turističko naselje ima 12 jednokrevetnih i 208 dvokrevetnih soba, te 8 klimatiziranih hotelskih apartmana (Suite). Sve sobe imaju balkon na morsku stranu, tuš, WC, telefon i televizor sa satelitskim programima. Dio dvokrevetnih soba ima mogućnost trećeg kreveta. Obiteljima s djecom na raspolaganju su spojene sobe (dvije dvokrevetne sobe sa zasebnim ulazima spojene vratima) - Sve sobe i zajednički prostori su klimatizirani!

Sadržaji: bazen na otvorenom, dječji bazen, restoran, kavana – aperitiv bar, kiosk za novine, supermarket

Plaža: kamenita i šljunčana, dio plaže je ograđ‘en, uređ‘en i opremljen za djecu

Sport / rekreacija: bazen na otvorenom, dječji bazen, tenis (2 zemljana igrališta), stolni tenis, mini golf, najam bicikli, beach volley terenrazni sportovi na vodi, najam čamaca, pedalina i sandolina, windsurfing, parafly, banana

Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni