Doživite i osjetite čari prekrasnog Rovinja i Hotela Eden 4* uz 2 ili 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi, na bazi polupansiona uz korištenje wellnessa i vanjskih bazena po super cijeni za dvoje!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Eden smješten je između poluotoka pokrivenoga stogodišnjom borovom šumom i mirne uvale! Kupon za ovu posebnu ponudu traje isključivo od 24.08.2017. – 27.08.2017.! Boravak 1 djeteta do 10 godina uključeno u cijenu!

Smješten u hladu stoljetnih borova, hotel Eden nudi raskošne elegantne sobe s pogledom na mirnu uvalu udaljenu samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja.

Novouređene sobe i suiteovi odišu elegancijom i prostranošću. Za vaš boravak odaberite jednu od 302 sobe i 23 suitea te uživajte u pogledu na stogodišnju park šumu.

U okrilju ugodne hladovine borove park-šume zaobljen bazen s morskom vodom nalazi se samo nekoliko koraka od uređene plaže. Spoj suvremenog luksuza i lokalne tradicije i baštine. Mulini Beach je stjenovita i šljunčana plaža s pogledom na kristalno čisto more u uvali Lone. Možete izabrati između prirodnih kamenih platoa koji blago poniru u more ili uživati na šljunčanoj plaži podno hotela Eden.

Prostrani vanjski bazen s morskom vodom ugodno će vas rashladiti nakon izležavanja na suncu.

Posjetite potpuno preuređen Wellness & spa u hotelu Eden s četiri sobe za tretmane i jedan Spa Suite namijenjen tretmanima za parove. Potpuno se opustite, riješite se bolova i stresa posebno razvijenim mediteranskim tretmanima koje pažljivo provodi naše stručno osoblje.