Samo na Crnom Jaju! 2 polupansiona za 2 osobe + boravak 1 djeteta do navršenih 12.god., Wellness & SPA zona....u Island Hotelu Istra 4*, na otočiću Sv.Andrija po super cijeni!!!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten na otočiću Sv. Andrija, Hotel Istra oaza je bez prometa na samo 15min vožnje brodom od Rovinja... Boravak 1 djeteta do navršenih 12 god. uključen u cijenu! Svi kupci kupona imaju neograničeno korištenje Wellness & SPA zone i prijevoz brodom do centra Rovinja! Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu 06.-11.09.2017.!

Smješten na otočiću Sv. Andrija, hotel Istra oaza je bez prometa u kojoj Vas na samo petnaestak minuta vožnje brodom od Rovinja čekaju....

suncem okupane privatne plažice i skrovite uvale.

SOBE I APARTMANI

S 326 prekrasnih soba u glavnoj zgradi i 32 luksuzna apartmana u krilu All Suite hotel Istra jamči vam jedinstvenu udobnost u netaknutoj prirodi otoka Sv. Andrija.

Dvokrevetna STANDARD SOBA

Svijetle i ugodne dvokrevetne sobe nude sve potrebne pogodnosti za savršen odmor. Veličina sobe 18-23 m2, maksimalno dvije osobe, bračni krevet, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, klima-uređaj, SAT TV, telefon, sef, balkon.

Restorani i barovi

Odaberite 1 od tri tematskih ponuda hotelskog restorana ili provedite čarobnu večer na rustikalnoj terasi a la carte ribljeg restorana Lanterna. Stari morski vukovi znat će cijeniti ugođaj Old Captain's Cluba.

Plaže i bazeni

Dva vanjska bazena s ležaljkama za sunčanje nalaze se odmah pokraj hotela, što je savršeno za vruće ljetne dane. Obitelji će cijeniti blizinu dječjeg bazena. Za posebno romantične trenutke istražujte skrivene uvale otoka u zalasku sunca.

Wellness & SPA

Zamišljen kao pravi mediteranski vrt relaksacije, Wellness centar Otok vrhunski je objekt za opuštanje s najsuvremenijim tretmanima površine 16.000 četvornih metara, a tu je i zatvoreni bazen.

POLOŽAJ

Hotel Istra nalazi se na otoku Sv. Andrija, poznatom i pod nazivom Crveni otok, koji je dio rovinjskog arhipelaga. Brodovi između Rovinja i otoka prometuju svaki sat od 5.30 do 00.30. Kada stignete do info punkta hotela Katarina na pristaništu Delfin, osoblje Maistre pobrinut će se za parkiranje vašeg vozila, vašu prtljagu, prijevoz do otoka i sve ostalo što bi vam moglo zatrebati.

Rovinj

Rovinj se nalazi na zapadnoj obali Istre, najvećega hrvatskog poluotoka, sat vremena vožnje od Trsta, dva i pol sata vožnje od Zagreba ili šest sati vožnje od Münchena.

Krase ga bogate prirodne i kulturne znamenitosti kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje. 

Gosti uživaju u bogatom kalendaru događaja u ljetnim večerima, kao što su Rovinj Photodays, Summer Salsa Festival, Kultfest, Lugger Regatta i sada već tradicionalna Rovinjska noć i Dan grada i blagdan sv. Eufemije, zaštitnice Rovinja.

Godina ima 134 sunčana dana, što Rovinj čini trećim najsunčanijim mjestom, ali i mjestom s najmanje oblaka na Jadranu.