[Rovinj - Hotel Eden 4*] Ne propustite! 2 ili 3 noćenja u periodu 08.-11.09.2017. na bazi polupansiona, korištenje wellnessa i vanjskih bazena već od 1849 kuna za dvoje!

13 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Eden smješten je između poluotoka pokrivenoga stogodišnjom borovom šumom i mirne uvale! Kupon za ovu posebnu ponudu traje isključivo 08.09.2017. – 11.09.2017.! Boravak 1 djeteta do navršenih 10 godina uključeno u cijenu!

Hotel Eden udaljen samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja u hladu stoljetnih borova nudi raskošne elegantne sobe.

Elegantne sobe uređene u zemljanim tonovima, pružaju vam svu potrebnu udobnost tijekom vašeg boravka.

U okrilju ugodne hladovine borove park-šume zaobljen bazen nalazi se samo nekoliko koraka od uređene plaže. Spoj suvremenog luksuza i lokalne tradicije i baštine. Mulini Beach je stjenovita i šljunčana plaža s pogledom na kristalno čisto more u uvali Lone. Korištenje ležaljki i suncobrana na bazenu i na označenom dijelu plaže uključeno je u cijenu za goste hotela Eden.

Prostrani vanjski bazen s morskom vodom ugodno će vas rashladiti nakon izležavanja na suncu.

Posjetite potpuno preuređen Wellness & spa u hotelu Eden s četiri sobe za tretmane i jedan Spa Suite namijenjen tretmanima za parove. Potpuno se opustite, riješite se bolova i stresa posebno razvijenim mediteranskim tretmanima koje pažljivo provodi naše stručno osoblje.