ADVENT u Milanu i Veroni za samo 590 kuna! Isplanirajte putovanje na vrijeme! 2 dana autobusom iz ZG-a i RI, pratitelj putovanja, smještaj u hotelu 4* uz noćenje s doručkom i razglede prema programu!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MILANO glavni grad Lombardije, svjetsko središte mode i dizajna, grad glamura... VERONA grad ljubavi, grad Romea i Julije… Provedite nezaboravne trenutke u najromantičnijem gradu na svijetu!

1. dan ZAGREB/RIJEKA - MILANO

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati, te polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:30 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u MILANO, glavnog grada Lombardije razgled povijesne jezgre u pratnji vodiča: katedrala - Teatro alla Scala - galerija Vittorio Emanuele - dvorac Sforzesco-Accademia i četvrt Brera. Slobodno vrijeme za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici, svečano ukrašenoj u božićnom ugođaju, s odličnom ponudom odjeće i obuće, kao i velikom ponudom prigodnih božićnih poklona. Odlazak prema hotelu. Noćenje.


2. dan MILANO - VERONA - OUTLET PALMANOVA - ZAGREB/RIJEKA

Nakon doručka odlazak prema VERONI pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: : PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA... Nakon razgleda uživanje u adventskoj čaroliji u Veroni, u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice. Polazak prema OUTLETU PALMANOVA, gdje ćete Vaše omiljene marke naći na popustima i do 70%. Slobodno vrijeme za shopping i vlastite sadržaje. Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku / Zagreb u kasnim večernjim satima.