Doček Nove u Hotelu Medena u Trogiru uz svečanu večeru 31.12. i nastup Stavrosa, 3 noćenja na bazi polupansiona, 4 različite sobe na odabir, sve za 2 osobe već od 1870kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zavirite u posebnu ponudu Hotela Medena za proslavu Nove 2018. godine! Uživajte 4 dana u bogatom programu hotela, i uživajte svaki dan u večernjem programu koji su pripremili za Vas, a posebno uz vrhunski nastup 31.12.2017. Stavrosa i svečanu večeru (meniji na odabir - prilikom rezervacije morate odlučiti koji meni želi imati za doček)! Ova ponuda pravi je odabir da u Novu godinu zakoračite sa stilom!

ARANŽMAN UKLJUČUJE
4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona; 
svečana večera (+ aperitiv) 31.12.2017. sa dočekom uz Jasmina Stavrosa i band, tamburaški sastav „Dukati“; 
smještaj u dvokrevetnim twin ili double sobama- double soba (bračni krevet dimenzija 140x200 cm). 
Korištenje stolnog tenisa, šaha i pikada – gratis. 

PROGRAM HOTELA MEDENA: 

29.12.2017. – Glazbeni vremeplov uz saksofon (glazba 60-tih, 70-tih i 80-tih); 30.12.2017. -  Tamburaški sastav „Dukati“ ; 
31.12.2017. – Jasmin Stavros i band, Tamburaški sastav „Dukati“

Prilikom rezervacije morate odlučiti koji meni želi imati za doček. Novogodišnji meni pogledajte na linku ovdje.

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

STANDARD PARK STRANA 3*

U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, televizori. Sobe standard park nalaze od 1. do 4. kata A i B zgrade.

STANDARD MORE STRANA 3*

Standard soba s pogledom na more u hotelu ima 168. Sobe se nalaze na 5. I 6. Katu A. krila i 7. I 8. Katu A i B krila. Sve sobe imaju balkon. U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, televizor.

SUPERIOR SOBA 

Superior sobe na 6. Katu B krila su renovirane 2013. godine, ukupno ih je 36 i sve imaju francuski balkon s pogledom na more. 

U superior sobi se nalazi: kupaonica sa kadom, sef, mini hladnjak, LCD TV, klima-uređaj i grijanje, francuski balkon, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon, besplatan wi-fi.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.