Ugrijte se na blagom mediteranskom suncu! 2 noćenja s doručkom ili polupansionom u Hotelu Punta 4*, korištenje bazena, fitnessa i relax masaža 30 min., sve za 2 osobe već od 1149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve što Vam je potrebno za guštanje s pravom osobom! Pobjegnite u toplije krajeve! Ispijajte kavicu na suncu i napunite baterije! Izaberite između dvije opcije smještaja! Prva opcija je doručkom, a druga opcija je sa uslugom polupansiona, stoga svakako pripazite na odabir prije nego što stisnete kupi!

Izaberite između 2 ponude: 


Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s balkonom i direktnim pogledom na more (sukladno raspoloživosti) + bogati buffet doručak + relax masaža u trajanju 30 minuta, sve za 2 osobe.  

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s balkonom i direktnim pogledom na more (sukladno raspoloživosti) + bogati buffet doručak i večera (polupansion) + relax masaža u trajanju 30 minuta, sve za 2 osobe.

 

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje bazena, relax zone i fitness dvorane; besplatan parking; besplatan WIFI.

Hotelski kompleks Punta smješten je u vodećem turističkom središtu na šibenskoj rivijeri - U gradu Vodice, koji je postavljen u živopisnoj uvali, u srcu Dalmacije. Grad je okružen ljepotom Jadranskog mora, otoka i nacionalnih parkova. 

Hotelski kompleks Punta nalazi se na istoimenom poluotoku u turističkoj meki Vodice. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se sa svojih 10. katova i pruža otoke na dlanu…. Kroz idealnu fuziju topline drveta, čvrstoće kamena i snage vode, Wellness &Spa centar hotela Punte predstavlja oazu mira sa wellness programom iz Vaših snova. 

Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnijih tretmana kao što su Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, Quick Regeneration ili Sanjarenje u Dvoje wellness i spa programa. 

Na raspolaganju su i unutarnji bazen i fitness centar.  Djeca do 16 godina mogu koristiti unutarnji bazen od 10 do 17 sati svaki dan, samo uz pratnju roditelja.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 022/451 451 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: sales@hotelivodice.hr, uz KOD i ID kupona.