SKIJANJE NA VLAŠIĆU!!! Skupi ekipu i uživajte u zimskim radosti na najpopularnijem skijalištu u BIH! Najam ville na 2 dana za do max. 8 osoba u Hotelu Resortu Oaza Mira za samo 1255 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort nalazi se na Vlašiću u BIH i udaljen je 25 km od grada Travnika! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.01.18. do 28.02.18. !!!


OPIS SOBA

Vile sadrže TV ravnog ekrana u dnevnom boravku gdje se gosti mogu opustiti. Sve vile raspolažu sa 2 balkona i popločanim djelom dvorišta. U vilama se nalaze i 2 kupaonice s tušem.


Sve vile raspolažu sa 3 spavaće sobe, dva wc-a kao i dnevni boravak s kuhinjom koja je potpuno opremljena, zatim tu je i LCD TV sa satelitskim programima kao i besplatni bežični pristup internetu. Podno grijanje sa kaminom je u svim vilama. Ville raspolažu i sa privatnim parkingom i wi-fi signalom.

Hotel Resort Oaza Mira nalazi se na Vlašiću. Smješten svega 2 km od centra skijališta Babanovac, 2,2 km od žičare Babanovac i 3 km od žičare Markovac.



Iz cijelog kompleksa se proteže prekrasan pogled na obronke planine, a gosti će neometano uživati u miru i tišini, udaljeni svega 2 km od centra Babanovac. Kompleks Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort čini 13 moderno opremljenih villa od kojih svaka sadrži po 2 kata sa namještenim terasama.
 

Planina Vlašić smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine predstavlja pravi turistički biser. Najviši vrh planine Vlašić doseže visinu od 1943 metra nadmorske visine.

Vlašić raspolaže sa 25 km uređenih staza, 2 velika ski lifta, kao i baby ski lift. Planina ne ostavlja ravnodušnim nikoga i čini se, nikad. Vrijeme, godišnje doba, pa čak i kraći boravak, razlog su za trajnu i neraskidivu, gotovo intimnu vezu svakog ponaosob.  


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail recepcija@hotelresort-ozamira.ba uz broj kupona po aktivaciji kupona.