Čarobna zima u Vrsaru! Uživajte u Hotelu Pineta 3* ili apartmanima Riva uz 2 buffet polupansiona, unutarnji bazen hotela, saunu...sve za dvoje + 1 dijete do navršenih 10 godina po super cijeni!

87 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža i bazena uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci. Nije bitno jeste li tu poslovno ili na odmoru. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu 02.01.-16.02.'18.!

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, hotel Pineta najatraktivniji je hotel u Vrsaru.

 Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Uživajte u udobnosti neke od 95 soba i četiri suitea Pineta i prepustite se opuštenom ozračju mirnoga ribarskog gradića koji se prostire ispod Vašeg balkona.

U Vašoj sobi u hotelu Pineta:

Spavaća soba sa dva povezana ili odvojena kreveta,

Tepih,

Minibar,

Centralno grijanje,

Kupaonica (kada, WC, kozmetičko ogledalo, sušilo za kosu).

Restorani i barovi

Kušajte domaće i strane specijalitete iz bogate ponude naših restorana ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog Piano bara u hotelu Pineta.

Wellness & SPA

Napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu na bazi Mediterana ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.

POLOŽAJ

Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada.

APARTMANI RIVA

Uz idilično ozračje Vrsara i uređene plaže odmah pokraj njih, 34 apartmana Riva udobno će smjestiti tri do šest osoba. S pogledom na promenadu i more, apartmani su idealni za ljude koji žele uživati u mediteranskom načinu života.

 U Vašem apartmanu u apartmanima Riva:

Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom

Dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje za jednu osobu

Čajna kuhinja

Kupaonica (tuš, WC, kozmetičko ogledalo)

Kućni ljubimci dopušteni

Balkon

Usluge i sadržaji:

Klima-uređaj

Wi-Fi Internet

Telefon

LCD SAT TV

Restoran i bar

Besplatan parking

Wellness & Spa

Unutarnji bazen

UDALJENOSTI

Apartmani Riva nalaze se u središtu Vrsara, na samoj obali, odmah uz šetnicu. Recepcija se nalazi u hotelu Pineta. Svi sadržaji hotela na raspolaganju su gostima apartmana Riva.

More: 50 m

Plaža: 200 m

Centar: 50 m

Luka: 50 m

Autobusni kolodvor: 300 m

Prodavaonica: 50 m

Pošta: 300 m

Željeznički kolodvor: 24 km

Sportski aerodrom u Vrsaru: 5 km

Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.