Uskrs u Trogiru! 3 dana/ 2 noćenja na bazi polupansiona, večera uz jedno piće, Uskršnji doručak, nagradna igra za djecu i tri vrste soba na odabir, za 2 osobe u Hotelu Medena već od 999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena aranžmana uključuje welcome drink, 31.03.2018., bogatu buffet večeru uz jedno piće, Uskršnji buffet doručak 01.04.2018., nagradnu igru za djecu – Potraga za pisanicama, besplatno korištenje hotelskog parkinga, WiFi, sportskih terena (teniski, košarkaški, nogometni, odbojkaški), 15% popusta na a la carte ponudu u hotelskom restoranu i late check out – do 14:00h!

Kupon se može iskoristiti od 30.03. do 03.04.2018.

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

STANDARD PARK STRANA 3*

U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef, televizor. Sobe standard park nalaze od 1. do 4. kata A i B zgrade.

STANDARD MORE STRANA 3*

Standard soba s pogledom na more u hotelu ima 168. Sobe se nalaze na 5. I 6. Katu A. krila i 7. I 8. Katu A i B krila. Sve sobe imaju balkon. U standard sobi se nalazi: kupanonica sa kadom, telefon, satelitska televizija, balkon, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, mini  hladnjak, besplatan Wi-FI, sef,  televizori.

SUPERIOR SOBA 

Superior sobe na 6. Katu B krila su renovirane 2013. godine, ukupno ih je 36 i sve imaju francuski balkon s pogledom na more. 

U superior sobi se nalazi: kupaonica sa kadom, sef, mini hladnjak, LCD TV, klima-uređaj i grijanje, francuski balkon, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon, besplatan wi-fi.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.