Posjetite idiličnu destinaciju i bisere smaragdnih slovenskih jezera! Jednodnevni izlet u prelijepi Bled i Bohinj, autobusom uz Travel Point za samo 139 kn/osobi! Polazak 22.06. je garantiran!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prirodnim ljepotama Slovenije, prošetajte uz Bledsko i Bohinjsko jezero, posjetite Bledski otočić sreće i zasluženo se počastite tradicionalnim Bledskim kremšnitama... Polazak 22.06.18. - GARANTIRAN!

BLED I BOHINJ

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 7,00 sati. Vožnja kroz Hrvatsku u smjeru Ljubljane te dalje prema Bledskom jezeru. Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima i vrhuncima na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije.  

Dolaskom na Bled slobodno vrijeme za ručak, šetnju uz jezero ili vožnju do Bledskog otoka brodićem – pletnom  te možete zazvoniti zvonom za sreći i ispunjavanje želja. Svakako posjetite Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, a kada ste već tamo preporučamo da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji. U poslijepodnevnim satima vožnja kroz slikovite predjele do Bohinjskog jezera i Ribčevog Laza. 

Ovdje možete prošetati do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve sv. Ivana Krstitelja. Nakon kraće stanke nastavak vožnje do hotela Zlatorog.  Slobodno vrijeme do 18,00 sati kada je predviđen polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.