Uživajte u Hotelu Pineta 3* ili apartmanima Riva u Vrsaru! 3 dana/2 noćenja uz polupansion s korištenjem unutarnjeg bazena hotela, za dvoje po super cijeni! + smještaj 1 djeteta do 10 godina GRATIS!

65 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža i bazena uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci. Nije bitno jeste li tu poslovno ili na odmoru. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminima: 02.04.-27.04.2018. i 01.05.-10.05.2018.!

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, hotel Pineta najatraktivniji je hotel u Vrsaru.

 Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Uživajte u udobnosti neke od 95 soba i četiri suitea Pineta i prepustite se opuštenom ozračju mirnoga ribarskog gradića koji se prostire ispod Vašeg balkona.

U Vašoj sobi u hotelu Pineta:

Spavaća soba sa dva povezana ili odvojena kreveta,

Tepih,

Minibar,

Centralno grijanje,

Kupaonica (kada, WC, kozmetičko ogledalo, sušilo za kosu).

Restorani i barovi

Kušajte domaće i strane specijalitete iz bogate ponude naših restorana ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog Piano bara u hotelu Pineta.

Wellness & SPA

Napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu na bazi Mediterana ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.

POLOŽAJ

Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada.

APARTMANI RIVA

Uz idilično ozračje Vrsara i uređene plaže odmah pokraj njih, 34 apartmana Riva udobno će smjestiti tri do šest osoba. S pogledom na promenadu i more, apartmani su idealni za ljude koji žele uživati u mediteranskom načinu života.

 U Vašem apartmanu u apartmanima Riva:

Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom

Dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje za jednu osobu

Čajna kuhinja

Kupaonica (tuš, WC, kozmetičko ogledalo)

Kućni ljubimci dopušteni

Balkon

Usluge i sadržaji:

Klima-uređaj

Wi-Fi Internet

Telefon

LCD SAT TV

Restoran i bar

Besplatan parking

Wellness & Spa

Unutarnji bazen

UDALJENOSTI

Apartmani Riva nalaze se u središtu Vrsara, na samoj obali, odmah uz šetnicu. Recepcija se nalazi u hotelu Pineta. Svi sadržaji hotela na raspolaganju su gostima apartmana Riva.

More: 50 m

Plaža: 200 m

Centar: 50 m

Luka: 50 m

Autobusni kolodvor: 300 m

Prodavaonica: 50 m

Pošta: 300 m

Željeznički kolodvor: 24 km

Sportski aerodrom u Vrsaru: 5 km

Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.