Varaždinke! Počastite se najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga - tretmanom mikrodermoabrazije lica sa kisikom i voćnim kiselinama! Fenomenalna cijena samo 189 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbolan i učinkovit tretman za čistu kožu lica! Regenerira, hidratizira lice te smanjuju bore!!! Kupon se mora iskoristiti do 30.05.2018.

Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica i tijela mlađim!  Regenerira, hidratizira lice te smanjuju bore!!!

Učinkovito djeluje na ljuštenje kože tokom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Poslije tretmana ne mogu se dogoditi nikakve alergijske reakcije zbog toga što se ne dovodi nikakvo strano tijelo u stanice kože te je tretman potpuno bezbolan.

Također ovom ponudom osigurava se anti- aging tretman koji primorava kožu da se sama obnavlja - ljuštenjem stanica epiderme, stimulira se obnova kože te se pri tom procesu zaglađuju bore.

Osim toga, voćne kiseline dubinski pročišćavaju nečistu kožu, izbljeđuju hiperpigmentacije te ublažavaju ožiljke i druge nepravilnosti na koži.