Probudite sva osjetila proljetnim detoxom u hotelu Punta**** na 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje! Neka Vas Vodice očaraju i detox programi u saunama opuste...od 1279 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo proljeće se regenerirajte jednom od opcija nezaboravnog boravka u hotelu Punta**** i uživajte u neograničenom korištenju bazena, relax zone i fitness dvorane, 1h detox programa u saunama sve vrijeme boravka, spa snack, čaj ili prirodni sok... Kupon vrijedi isključivo za termin do 20.05.18.

Hotelski kompleks Punta nalazi se samo nekoliko metara od centra Vodica, poznatoj turističkoj destinaciji na obali Jadrana. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se hotelski kompleks sa svojih prepoznatljivih deset katova i pruža otoke na dlanu, dok je centar Vodica sa svim svojim znamenitostima udaljen samo nekoliko koraka.  Hotel Punta, zajedno sa pripadajućim vilama, bogatom ponudom i personaliziranom uslugom, pruža Vam nezaboravan boravak. Poželite jutro s predivnim pogledom na Jadransko more ili na stari grad, te uz mirise Mediterana omogućite sebi ugođaje topline i udobnosti koje će Vam s osmijehom na licu pružiti naše osoblje.

Hotel Punta****

Glavna zgrada kompleksa Punta je smještena u deseto-katnom objektu i nudi mogućnost odabira superior ili standard soba ili apartmanskih soba. Svih 77 superior soba i 3 luksuzno opremljene apartmanske sobe Vam pružaju panoramski pogled na more i otoke.  Preostalih 52 standardne sobe pružaju predivan pogled na park i grad Vodice.  Uz prostranu recepciju, u glavnoj zgradi se nalaze i svi ostali sadržaji koji će Vaš boravak učiniti ugodnijim i ispunjenijim, kao što su dva restorana, lobby bar, wellness i spa centar sa unutarnjim bazenom i fitness dvoranom, frizerski salon, te ostale multifunkcionalne dvorane za kongrese, seminare ili poslovne sastanke. Unutar hortikulturnog parka hotela nalazi se i starovjekovna crkva Sv. Križa, koja posjetiocima može pružiti kako spiritualne tako i povijesne doživljaje kulturne baštine lokalnog kraja.

 Ove jedinstvene značajke privlače sve putnike , osobito one u potrazi za opuštajućim, medicinskim i aktivnim odmorom, zabave i užitka. Vodice imaju odličan geografski položaj. Dvije međunarodne zračne luke, Split i Zadar, samo 50 kilometara udaljenosti, a tu je i autocesta koja spaja Vodice sa svim važnim centrima u Hrvatskoj i ostatku regije.

WELLNES & SPA

Kroz idealnu fuziju topline drveta, čvrstoće kamena i snage vode, Wellness & Spa centar hotela Punte predstavlja oazu mira sa wellness programom iz Vaših snova.  Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnijih tretmana kao što su Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, Quick Regeneration ili Sanjarenje u Dvoje wellness i spa programa.  Na raspolaganju su i unutarnji bazen, tri vrste kupelji, beauty programi, kao i fitness centar.

Djeca do 16 godina mogu koristiti unutarnji bazen od 10 do 17 sati svaki dan, samo uz pratnju roditelja.

QUEEN - ZA NJU

Anticelulitna masaža u trajanju 30 minuta, detox pakung, hydrasystem tretman lica (vraća koži vlažnost i vitalnost). 1 sat detox programa u saunama sve vrijeme boravka, relax, spa snack, čaj ili prirodni sok.

KING - ZA NJEGA 

Sportska masaža u trajanju 25 minuta i masaža stopala u trajanju 20 minuta. 1 sat detox programa u saunama sve vrijeme boravka, relax, spa snack, čaj ili prirodni sok.

DESTINACIJA

Hotelski kompleks Punta nalazi se u vodećem turističkom središtu na Šibenskoj rivijeri - Vodicama. Najveća prednost destinacije je odlična povezanost sa dvije zračne luke, vrhunskim prometnicama i modernom brodskom linijom.

VODICE

Vodice su poznate po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i blizini brojnih atraktivnih destinacija. Okružene ljepotom mora, otoka i vodotoka, te nacionalnih parkova, mame svojom neobičnošću putnika-namjernika željnog opuštajućeg, zdravstvenog i aktivnog odmora, zabave i užitaka. Vesele, bučne i vrele u danjoj vrevi, a opet tihe, ljupke i čarobne u zalazu sunca i ljepoti noćnog smiraja...to su Vodice.

Noćna zabava

Vodice su prepoznate kao jedno od najboljih mjesta za zabavu na hrvatskoj obali. Brojni kafići i barovi tijekom sezone privlače tisuće mladih željnih zabave. Nastavak zabave slijedi u nekoliko noćnih klubova, od kojih je najpoznatiji Hacienda, često destinacija brojnih poznatih svjetskih osoba  kao npr. Eva Longoria, Boy George-a..., a također i poznatih domaćih celebrity-a koji su svoj smještaj nakon koncerata pronašli u hotelu Punta kao što su David Guetta, Boy George, Saša Matić, Severina, Neno Belan, Boris Novković i mnogi drugi.

Barovi & Kavane

U Vodicama se nalazi mnogo kvalitetnih barova i tipičnih autohtonih kavana. Uvučeni u uvalicama plaža, starim gradskim ulicama ili u samom centru na rivi uvertira su zabave svake ljetne večeri.  Odaberite svoj žanr, možda domaća ili pop strana glazba, na drvenoj klupi uz zvukove lokalnih klapa....u dvoje romantično ili glasno u velikom društvu...svakodnevna je slika Vodičke ljetne večeri.