Pomladite svoju kožu! Kozmetički salon Glitter&Glam u Zagrebu ima idealnu ponudu za Vas! Plasma pen za uklanjanje bora u samo jednom dolasku uz kremu za kućnu upotrebu već od 399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kozmetički salon Glitter&Glam nudi Vam kompletnu kozmetičku uslugu na jednome mjestu, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike. Kupon se može iskoristiti do 30.06.2018

Plasma pen
 
Za potrebu nekirurške blefaroplastike očnih kapaka (podizanje kapaka) i pomlađivanja, zatezanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni i uklanjanje bora, minimalizira se veličina pora, te dubina linija oko rubova očiju, koristi se i za korekciju nazolabijalne bore, nabora oko kutova usana, mrlja na koži uslijed visoke biološke dobi (staračke pjege) i dr.
Tretira se i alopecija (ispadanje kose).

Rezultati ovakvog tretmana uključuju hidrataciju kože, povećani tonus i glatkoću kože, manju vidljivost postojećih bora i nabora kože i polučuju pomlađeni izgled kože. Rezultati postaju vidljivi odmah nakon tretmana.

Plazma Pen je izuzetan aparat namijenjen svim tipovima kože, neovisno o fototipu i starosnoj dobi:
 Poboljšava izgled finih bora
 Zatezanje opuštene kože donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka)
 Uklanjanje bora oko očiju (pačje nogice)
 Pušačka koža (pušačke bore oko usana)
 Marionetske bore
 Bore na čelu
 Uklanjanje smeđih i staračkih pigmentacija
 Uklanjanje atrofičnih ožiljaka
 Uklanjanje benignih tvorbi iznad površine kože (fibromi, bradavice, ksantelazme…)


KONTAINDIKACIJE:
Pacemaker, Holter, i svi drugi implantirani električni uređaji, Epilepsija, Trudnoća, Onkološke bolesti.

CILJ i PREDNOSTI Plazma Pen regeneracije?
Energijom plazme se  uvelike potiče proizvodnja, i sinteza kolagena i elastina, do te mjere da se  MOMENTALNO ZATEŽE KOŽA, zamjena je za skalpel, nekoliko tipova lasera, pri čemu je omogućena  velika preciznost uređaja.
Plazma pen je aparat sa specijalnom elektrodom kojom se u dodiru sa kožom stvara elektronski luk plazma energije što dovodi do mikropekotina, točno određenog područja bez oštećenja okolne kože. Zahvaljujući intereakciji elektrona, energija se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo pokreće jake regenerativne procese u stanicama.
Nakon tretmana koji je gotovo bezbolan, ostaju mikropekotine sa formiranim točkastim krasticama, minimalnim crvenilom koje prolazi za nekoliko dana.