Obiteljski odmor ili uživanje u dvoje? Pravac Malinska na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Blue Waves Resortu uz Spa dan, Health & Relax zonu...već od 1475 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjećajte se kao kod kuće u Blue Waves Resortu i odaberite smještaj u dvokrevetnoj sobi za dvoje ili obiteljskoj sobi za dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 14.06.18. Isključeni termin 26.-28.05.18.

BLUE WAVES RESORT - Vaš dom na plaži

Slogan našeg Resorta – Vaš dom na plaži, ne može biti deskriptivniji nego što jest; od trenutka Vašeg dolaska u Blue Waves Resort **** potruditi ćemo se da se osjećate kao da ste stigli svojoj kući. Vaš novi dom nalazi na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske.


Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik, a naših 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. Ono na što smo posebno ponosni su komforne obiteljske sobe s prekrasnim pogledom na more i izlazom na vrtne terase. Obiteljske sobe s jednom ili dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom s pogledom na more i plažu ispred hotela, ono su što će Vas oduševiti već na prvi pogled. 


Osim obiteljskih soba i naš Wellness čini nas posebnima, s obzirom da smo jedini hotel u Malinskoj s manjim zatvorenim bazenom, jacuzzijem i fitness dvoranom. 
Unutar kompleksa Blue Waves Resorta nalazi se i jedan veći vanjski bazen te dva manja dječja bazena okružena sunčalištem, a ležaljke i suncobrani uz bazene, pa čak i ručnici, stoje Vam na raspolaganju. Sve ovo čini Blue Waves Resort savršenom destinacijom za Vaš odmor. 

Za one željne aktivnijeg odmora, duge obalne šetnice Malinske te biciklističke staze duž otoka čekaju na Vas.

1x Spa dan 120 min. po osobi (korištenje finske saune, bio saune, parne kupelji, grijanih ležaljki); korištenje Health & Relax zone (djeca do 12 godina moraju biti uz pratnju odrasle osobe; unutarnji bazen, fitness, jacuzzi); besplatan WiFi; besplatan parking na otvorenom.

 

Wellness

Dolazite li se u Blue Waves Resort istinski odmoriti i relaksirati, od ove godine, očekuje Vas i naš novootvoreni Wellness koji se sastoji od finske saune, bio saune, parne kupelji te lakonijuma – prostor za opuštanje na grijanim ležaljkama.
U finskoj sauni temperature se kreću od 70-85 °C, a zbog niske relativne vlažnosti od 15% zove se još i suha sauna. Visoka temperatura pospješuje cirkulaciju krvi, što dovodi do povećanog znojenja koje omogućava tijelu da se oslobodi toksina.
BIO sauna, sa nešto nježnijom klimom, sa temperaturama 50 – 60 °C i uz relativnu vlažnost 20% - 40% pravi je izbor za one kojima su uvjeti u finskoj sauni pre intenzivni.
Parna kupelj svojom visokom vlažnošću i nešto nižom temperaturom od oko 45 °C, a uz udisanje mirisa prirodnih eteričnih ulja pozitivno utječe na disanje, cirkulaciju te opuštanje mišića.
Važno je napomenuti kako je preporučeno vrijeme odmora između korištenja svake od sauna, dvadesetak minuta.
Nakon što se opustite i revitalizirate Vaše tijelo u saunama, na raspolaganju su Vam grijane klupe u lakonijumu gdje ćete na najugodniji način „zapečatiti“ Vaše wellness iskustvo.

Health&Relax zona

Ukoliko povremeno trebate predah od sunca i mora ili želite jednostavno obnoviti svoju energiju, predlažemo vam prepuštanje užicima u Health &Relax zoni.
Relaksirajuća masaža ili toplina saune sigurno će vas opustiti, a na raspolaganju je i mali zatvoreni bazen s grijanom slatkom vodom te jacuzzi.
Za aktivno opuštanje potražite suvremeno opremljenu fitness sobu s pogledom na zatvoreni bazen.
Relaksirajući boravak započnite plivanjem u zagrijanom bazenu, potom u sauni opustite duh i tijelo, a naposljetku uskočite u jacuzzi na vodenu masažu. Za kraj, odmorite se na ležaljci uz bazen uz topli čaj ili nešto voća. 
Health & Relax zonu (unutarnji bazen, jacuzzi) možete koristiti besplatno 120 min. uz prethodnu rezervaciju na recepciji Wellnessa.

Prepustite se uživanju u nekim od slijedećih masaža:

Parcijalna masaža tijela – masira se pojedini dio tijela, npr. leđa, ruke, prsa ili noge. Tretirani dio ovisi o problematici i željama klijenta. Izvrstan je izbor kod umora i bolova jer u kratkom vremenu olakšava napetost. 
Relax masaža - koristeći prirodna ulja u potpunosti tretiramo tijelo kako bi osvježili vaša osjetila i uklonili nakupljeni stres. 
Anticelulitna masaža – koristi se za rješavanje problema celulita dubinskim tretiranjem masnog i vezivnog tkiva nogu.
Medicinska masaža - masaža kojom se stimulacijom određenih zona na tijelu, refleksnim putem, stimulira i potiče cijelo tijelo.
BLUE WAVES HOT STONE masaža – koristi se jedinstvena tehnika masaže, stvorena miješanjem drevne tradicije i moderne tehnologije. 
ROYAL RELAX masaža - harmonična masaža toplim uljima u kojoj terapeut koristi podlaktice i laktove te nježnim, ali dubokim i intenzivnim pokretima, stvara pozitivne učinke. 


Gradić Malinska
Iznimno mjesto, bogate turističke prošlosti, smješteno u uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Krka. Razveselit će Vas podatak da je okruženo netaknutom prirodom, zelenilom i predivnim plažama, ali cestovno dostupno jer je udaljeno svega 15 km od Krčkog mosta pa stoga i vrlo dobro povezano s kopnom. Današnja Malinska je turistički biser koji s ponosom čuva svoju ribarsku i pomorsku tradiciju, a gostima nudi bogatu gastronomsku ponudu. Posjetite ju u bilo koje doba godine. Ako se odlučite doći u proljeće ili jesen, očekujte mirise bujne otočne vegetacije. Ukoliko dolazite u neko drugo doba godine, dočekat će vas blaga zima i ugodno toplo ljeto. Čisto more, uređene šljunčane i pješčane plaže okružene šumom i zelenilom zaštitni su znak Malinske. Međutim, ona nudi i neke druge sadržaje. Pronađite predivnu šetnicu uz more, nazvanu Rajski put, s koje ćete ponijeti uistinu nezaboravne uspomene. Tijekom ljeta ne propustite neke od tradicionalnih manifestacija na kojima možete upoznati zanimljive lokalne običaje. Svakako posjetite Porto, obližnje mjesto u kojem se nalazi franjevački samostan ili razgledajte sakralnu zbirku samostanskog muzeja i crkvu Sv. Marije Magdalene. Posjet Malinskoj neće vas ostaviti ravnodušnim!